Bank laten reinigen in Tilburg
bij Mister KOOL

Bank laten reinigen in Tilburg

Ben je woonachtig in Tilburg en zou je graag uw bank willen laten reinigen door een echte expert? Laat jouw bank dan reinigen door Mister KOOL’s! Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we veel verschillende soorten banken gereinigd en weten we precies welke reinigingsmiddelen er nodig zijn om jouw bank helemaal schoon te krijgen. Wij zijn in staat om alle vlekken professioneel te verwijderen en te reinigen. Door jouw bank te laten reinigen in Tilburg hoef je voorlopig nog geen nieuwe bank te kopen. Zou je graag meer informatie willen over onze werkzaamheden?

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Eenvoudig bij u thuis of laten ophalen

Wij maken het graag makkelijk voor je. Bij Mister KOOL’s kan je ervoor kiezen om je bank thuis te laten reinigen of op locatie. Als je ervoor kiest om je bank thuis te laten reinigen hoeft de bank niet verplaatst te worden en is het binnen enkele uren weer droog. Het liefst verplaatsen we de bank onder een afdak of naar een garage. Als dit niet mogelijk is dekken we de vloer af zodat er geen sporen achterblijven.

Onze werkwijze bij een bankstel reinigen in Tilburg

Onze specialisten hebben een stappenplan opgesteld zodat de bank reiniging goed verloopt. Wij zullen de vloer zorgvuldig voor je afdekken voordat we beginnen aan onze werkzaamheden. Eventueel helpen we graag mee met de bank verplaatsen naar een garage of overkapping. De specialisten van Mister Kool’s zullen vervolgens via de volgende stappen te werk gaan:

  • Voor behandelen van de sterk vervuilde delen
  • We sprayen de bank in met een voorreiniger.
  • handmatig borstelen om vervuiling en vlekken los te weken
  • Spoelend reinigen van de bank d.m.v. sproei-extractie
  • De bank zal zo goed mogelijk droog gezogen worden.
  • De laatste stap is de bank behandelen met een droge doek.

Wil je graag dat na het reinigen van je bank deze nog lang schoon blijft? Met de vlekkenspray van Mister KOOL’s kan je de bank onderhouden.

Professioneel een ​​bank reinigen in Tilburg

Mister KOOL’s helpt je graag bij het reinigen van jouw bankstel. Wij begrijpen erg goed dat na jaren intensief gebruik de bank er vies uit kan zien. Als specialist in het reinigen van banken weten wij dat het belangrijk is om met regelmaat je bank te laten reinigen. Een bank die al een tijd niet gereinigd is, hoopt veel stof, vuil en vetten op waardoor de kwaliteit van de bank aangetast kan worden. Heb je interesse om je bank te laten reinigen in Tilburg? Vraag online een offerte op maat aan!

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!