Bank laten reinigen in Eindhoven
bij Mister KOOL’s

Bank laten reinigen in Eindhoven

Krijg je jouw bank niet meer schoon of krijg je bepaalde plekken niet meer verwijderd? Laat de specialisten van Mister Kool’s jou helpen om de vlekken eruit te krijgen. In de regio Eindhoven zijn wij actief met het reinigen van banken. Door onze 25 jarige ervaring in het reinigen van gestoffeerde banken, krijgen wij de vlekken eruit dankzij onze professionele reinigingsmiddelen. Jouw bank ziet er zo weer schoon en fris uit.

Wil je graag jouw bank laten reinigen door een professionele meubelreiniger? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs voor een kennismaking.

Direct offerte aanvragen

Na
Bankstel voor reiniging
Voor
Bankstel na reiniging

Onze werkwijze bij een bank reinigen

Zou je graag willen weten hoe wij jouw bank onder handen nemen en die er weer fris uit laten zien? Wij leggen stap voor stap de manier waarop wij te werk gaan om je bank schoon te maken uit.

  • We beginnen met de vloer zorgvuldig afdekken of we verplaatsen de bank naar een overkapping.
  • Onze specialisten sprayen de bank in met een voorreiniger.
  • Dit laten we vervolgens inwerken op het vuil en op de vlekken.
  • Als het in ingewerkt, sprayen we de bank in met amcit en koolzuur.
  • Na het sprayen gaan we de bank borstelen. Dit zorgt ervoor dat het vuil loslaat.
  • Als het borstelen klaar is, wordt de bank spoelend gereinigd. We spuiten met hoge druk water in het stof, waardoor het vuil omhoog komt.
  • Het vuil dat omhoog komt, wordt direct opgezogen.
  • Daarna wordt de bank zo goed mogelijk droog gezogen.
  • Als laatste stap wordt de bank behandeld met een droge doek.

Zou jij heel graag die ene vlek uit je bank willen hebben? Vraag online een vrijblijvende offerte op maat aan voor het reinigen van jouw bank.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Jouw bank professioneel laten reinigen

Je kent het vast wel. Na veelvuldig gebruik van je bankstel vervaagt de kleur en gaat de bank er vies uitzien. Doordat veel mensen op de bank gaan zitten, wordt deze frequent blootgesteld aan vervuiling. Het is daarom aan te raden om je bankstel regelmatig te laten reinigen. Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt, tast dit de kwaliteit en de structuur van de stof aan. Heb jij interesse om je bank professioneel te laten reinigen zodat die er weer stralend uitziet? Vraag online een offerte op maat aan.

Mogen wij jouw bank komen reinigen in Eindhoven?

Wil je graag jouw bankstel reinigen in Eindhoven? Maak online een afspraak bij Mister Kool’s. Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten die graag jouw bank willen reinigen. Je kan ervoor kiezen om je bank thuis te laten reinigen of in onze reinigingsruimte. Op projectbasis reinigen we ook banken, op locatie in Eindhoven, buiten kantooruren en op zaterdagen.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!