Vloerbedekking laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Kantoorvloer laten Reinigen: Periodiek onderhoud

Kantoorvloeren verdienen aandacht, want die krijgen zij ook van de bezoekers. Een vieze vloer is niet wat je wil laten zien. Het laten reinigen van de kantoorvloer zorgt voor een gezonde werkomgeving.

Stof, allergenen en vuil hopen zich op in tapijten, wat kan leiden tot problemen met de ademhaling. Dit komt door de verminderde luchtkwaliteit. Door de vloer periodiek te laten reinigen voorkom je problemen. Ook blijft je vloer in topconditie en is de uitstraling altijd zoals die moet zijn.

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Hoe wij jouw vloerbedekking reinigen

Benieuwd wat onze werkwijze is bij het reinigen van jouw vloerbedekking? Hieronder leggen we stap voor stap uit wat we doen. 

 • We beginnen met het voorbehandelen van intensief vervuilde delen en/of vlekken
 • Daarna wordt de vloerbedekking ingespoten met amcit en koolzuur.
 • Vervolgens wordt de vloerbedekking machinaal geborsteld. De spray in combinatie met het borstelen zorgt ervoor dat het vuil loslaat 
 • Na het borstelen gaan we de vloerbedekking spoelend reinigen d.m.v. sproei-extractie. We spuiten met hoge druk water in het stof, waardoor het vuil omhoog komt. Dit zuigen we dan direct weer weg.
 • Na het spoelen wordt de vloerbedekking zo droog mogelijk gezogen
 • Tot slot wordt het tapijt met een bonnetpad na behandeld en wordt losse vervuiling met een borstel stofzuiger verwijderd.

Vaste vloerbedekking laten reinigen door een professional

Gezondheid en Welzijn

Zoals je wel begrijpt, kan een vuil kantoortapijt impact hebben op je bezoekers.

De impact op de gezondheid van je werknemers. Dat is een van de belangrijkste redenen om je kantoortapijt schoon te houden. Vuil en allergenen kunnen allergische reacties en problemen met de ademhaling veroorzaken. Dit is ook weer slecht voor de productiviteit van de werknemers.

Luchtkwaliteit Verbeteren

Een schoon tapijt draagt bij aan de algemene luchtkwaliteit in je kantoor. Stof en vuil kunnen zich ophopen en uiteindelijk in de lucht terechtkomen. Dit kan de ademhaling belemmeren en allergieën kan verergeren.

Verlenging van de Levensduur

Regelmatig onderhoud en reiniging van je tapijten kunnen hun levensduur verlengen. Vervuiling kan de vezels beschadigen en de kleur doen vervagen. Dit kan leiden tot vroegtijdige vervanging van het tapijt.

Innovatieve tapijtreinigingstechnieken

Kantoortapijt reinigen

Natuurlijk kun je zelf ook iets doen om je kantoorvloer schoon te houden. Eenvoudige stappen die je zelf kunt nemen:

Regelmatig Stofzuigen

Het begint allemaal met regelmatig stofzuigen. Dit helpt bij het verwijderen van oppervlaktevuil en stof, waardoor de vezels niet verstopt raken. Zorg ervoor dat je zowel hoge verkeersgebieden als minder bezochte plekken meeneemt.

Vlekken Onmiddellijk Behandelen

Vlekken en morsingen zijn onvermijdelijk. Het is essentieel om deze onmiddellijk aan te pakken om blijvende schade te voorkomen. Gebruik geschikte vlekkenverwijderaars en volg de instructies zorgvuldig.

Regelmatig Onderhoud

Stel een regelmatig onderhoudsschema op voor professionele reiniging. Dit helpt niet alleen bij het behoud van de tapijtkwaliteit. Het verzekert je ook dat de luchtkwaliteit optimaal blijft.

Dieptereiniging

Na verloop van tijd is een grondige dieptereiniging nodig. Wij gebruiken methoden die diep in de vezels kunnen doordringen en hardnekkig vuil kunnen verwijderen.

Waarom jouw vloerbedekking laten reinigen door Mister KOOL’s?

Ons team bestaat uit ervaren specialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen. 

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen. Indien gewenst zetten we ook een test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte specificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud en daardoor geen rand- en polymeer opbouw
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Kantoor vloerbedekking reinigen

Een schoon kantoortapijt gaat verder dan alleen het uiterlijk. Het heeft een directe invloed op de gezondheid, luchtkwaliteit en levensduur van je tapijt. Door regelmatig onderhoud en effectieve reinigingstips te volgen, creëer je een frisse en gezonde werkomgeving voor je medewerkers.

Direct offerte aanvragen

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!