Headerafbeelding
Uw vloerbedekking
weer als nieuw!

Vloerbedekking laten reinigen

Wilt u uw vloerbedekking laten reinigen omdat er een vlek in zit? Of is uw gehele vloerbedekking toe aan een grondige reiniging?
Na verloop van tijd zal uw vloerbedekking vervuild raken en kan door een grondige en duurzame reiniging de oorspronkelijke uitstraling terug verkregen worden. 

De voordelen bij het reinigen van vloerbedekking door Mister Kool's

Bij Mister KOOL’s zijn we gespecialiseerd in het reinigen van vloerbedekking. Bij het laten reinigen van vloerbedekking door Mister KOOL’s bent u ervan verzekerd dat er een optimaal resultaat behaald zal worden. Vooraf komen we graag op locatie uw vloerbedekking bekijken en eventueel een test doen om duidelijk te hebben welk eindresultaat er behaald kan worden.

De voorden van vloerbedekking laten reinigen door Mister KOOL’s:

  • Optimale kwaliteit, kennis & service bij het duurzaam reinigen van vloerbedekking
  • Specialist in het herstellen van vloerbedekking
  • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
  • Passend advies voor uw situatie
  • Vakkundige medewerkers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Afspraak = Afspraak

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

Mister KOOL’s specialist in vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking heeft in uw woning veel te verduren, er wordt immers op gelopen en (helaas) soms ook op geknoeid. Dit valt niet te voorkomen maar gelukkig kunnen de gevolgen wel opgelost worden door het professioneel laten reinigen van de vloerbedekking.

Allereerst starten we met het inspecteren van uw vloerbedekking. Hierbij kijken we naar zaken als aanwezige vlekken, vervuiling, kleurdoorloop en beschadigingen. Vervolgens kan op basis van deze inspectie de optimale behandeling worden vastgesteld voor het reinigen van het vloerbedekking.

Voor het grondig reinigen van vloerbedekkingmaken we gebruik van professionele schoonmaakmachines. Hiermee kunnen we een dieptereiniging uitvoeren waardoor uw vloerbedekking weer als nieuw zal zijn. De kleuren zijn weer zoals u ze ooit heeft uitgekozen en nare geurtjes zijn niet langer aanwezig.

U zult profiteren van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking reinigen. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uw vloerbedekking weer als nieuw te herstellen. Hierdoor kunt u weer volop genieten van uw vloerbedekkingdoordat het als nieuw is.

Kom in contact met een specialist

Wilt u uw vloerbedekkinglaten reinigen door een specialist?
Neem contact op met Mister KOOL’s door uw gegevens in te vullen bij het contactformulier, stel eventueel een vraag of geef aan een afspraak te willen dan plannen we die op korte termijn in. 
Het is ook mogelijk om direct een scherpe offerte aan te vragen via het offerteformulier.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by