Headerafbeelding
Zakelijk en duurzaam reinigen
bij Mister KOOL’s

Projectmeubilair laten reinigen bij Mister Kool's

Vlekken van intensief werk in de meubels? Mister KOOL’S krijgt het schoon met de duurzame plusreiniging! Wij reinigen het projectmeubilair wanneer het jou schikt. Na kantoortijden, maar ook op zaterdagen, het is allemaal mogelijk. Op deze wijze hebben de medewerkers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden en blijft de productiviteit behouden.

Projectmeubilair: duurzame plusreiniging

Bij de duurzame plusreiniging wordt het meubilair ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld.

Bij de duurzame plusreiniging wordt het meubilair in diverse fases behandeld. Het aantal fases is afhankelijk van de vervuilingsgraad. In het meest vervuilde geval wordt het meubilair voorbehandeld, ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld. De rugleuning en armsteunen worden op deze manier extra behandeld om vetten los te maken. Het vuil en vet dat los komt wordt vervolgens met een speciale spoelmachine uitgespoeld en droog gezogen. Het overtollige restvocht wordt met een doekje van badstof weg gewreven. Indien nodig volgt nog een nabehandeling. Na enkele uren is het meubilair weer droog en klaar voor gebruik.

Offerte aanvragen

Vloeren reinigen

Projectmeubilair laten reinigen op locatie

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels jouw locatie te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Dit zorgt er voor dat wij jouw projectmeubilair weer op orde brengen en dat er maandag weer begonnen kan worden met schoon meubilair.

contact opnemen

Projectmeubilair laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om projectmeubilair te laten reinigen door Mister KOOL’S, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en inspectie. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Direct offerte aanvragen

Daarom kies je voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by