Headerafbeelding
Zakelijk laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Zakelijk reinigen bij Mister Kool´s

In een zakelijke omgeving worden de meubels en de vloeren vaak nog intensiever gebruikt dan in huis. Juist daarom is het aan te raden om vloeren en meubels regelmatig te laten reinigen. Niet alleen ziet het er dan beter uit, maar de levensduur wordt ook nog eens verlengd. Dit kan ook buiten kantooruren en op zaterdagen. Zo is er zo min mogelijk hinder en kun je gewoon doorwerken.

Duurzame reiniging

Bij de duurzame plusreiniging wordt uw meubilair in diverse fasen behandeld. Het aantal fasen is afhankelijk van de vervuilingsgraad. In het meest vervuilde geval wordt het meubilair voorbehandeld, ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld. De rugleuning en armsteunen worden op deze manier extra behandeld om vetten los te maken. Het vuil en vet dat los komt wordt vervolgens met een speciale spoelmachine uitgespoeld en droog gezogen. Het overtollige restvocht wordt met een doekje van badstof weg gewreven. Indien nodig volgt nog een nabehandeling. Na enkele uren is uw meubilair weer droog en klaar voor gebruik.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Kantoormeubilair reinigen

Kantoormeubilair wordt ontzettend intensief gebruikt. Vaak niet eens op correcte wijze, waar werknemers niet altijd het idee hebben dat ze zuinig moeten zijn op het meubilair. Koffievlekken, etensresten, kauwgom, make-up en stiften kunnen lelijke vlekken achterlaten. Daarom is het aan te raden om je kantoormeubilair regelmatig te laten reinigen.

Projectmeubilair laten reinigen

Werkvlekken in uw meubelstof? Mister KOOL’s krijgt het schoon met de duurzame plusreiniging! Wij reinigen uw projectmeubilair wanneer het u schikt. Na kantoortijden, maar ook op zaterdagen, het is allemaal mogelijk. Op deze wijze hebben uw medewerkers zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden en blijft de productiviteit behouden.

Reinigen op locatie

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels op kantoor te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Dit zorgt er voor dat wij jouw kantoormeubilair weer op orde brengen en dat er de dag erna weer begonnen kan worden met schoon meubilair.

contact opnemen

Daarom kies je voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2022 - Mister Kool's
Created by