Vloerkleden & karpetten laten reinigen

Video BMc6Lu0CS7k

Laat jouw vloerkleed en karpet reinigen door Mister KOOL’s en het tapijt blijft veel langer in goede staat!

Vuil en slijtage

Dagelijks gaan er in je huis of bedrijf vele voetstappen over de vloer. Door intensief gebruik vervuilt het tapijt en zonder deskundig onderhoud kan dit een blijvende slijtage veroorzaken.

Haal & Breng Service

Bij het laten reinigen van je losliggende vloerkleed of tapijt kun je kiezen of je het ter plaatse gereinigd wilt hebben of liever in onze speciale reinigingsruimte. Wij komen het tapijt graag bij je ophalen, maar je mag het natuurlijk ook zelf naar ons brengen.

Vloerkleden & karpetten laten reinigen door Mister KOOL’s?

Dit zijn de voordelen:

  • Het karpet of kleed is na het reinigen direct beloopbaar
  • Je kunt gebruik maken van de Haal & Breng Service
  • Reiniging bij je ter plaatse is ook mogelijk
  • Een schoon karpet zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Het karpet heeft een langere levensduur
  • Er is geen snellere vervuiling
  • Het karpet is optimaal schoon
  • Onze vakkundige medewerkers zijn klantvriendelijk en flexibel inzetbaar
  • Geen vooraf betaling: alleen betalen na volle tevredenheid

Lees hier meer over de drie reinigingsmethoden van losse kleden en karpetten die Mister KOOL’s gebruikt.

Wat kost het om jouw vloerkleed of karpet te laten reinigen?

Deskundig onderhoud door Mister KOOL’s is een investering die zichzelf terugverdient: het tapijt blijft langer mooi. Hiermee bespaar je veel geld en ongemak.

De kosten voor het reinigen van jouw losliggend vloerkleed of wandtapijt zijn afhankelijk van de afmetingen. Wij rekenen € 25,- per m2. Indien je gebruik wilt maken van onze Haal & Breng Service dan betaal je hier € 35,00 voor.

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Karpet standaardreiniging

Karpet standaardreiniging

De standaard karpetreiniging is voor licht vervuilde of laagpolige tapijten. Uw karpet wordt meerdere malen behandeld in drie fasen; de voorbehandeling, standaardreiniging en nabehandeling. Een karpet ligt immers op een plek waar de meeste belasting in uw woning is: in de eetkamer of zithoek. Binnen enkele uren is het karpet weer droog. Tijdens de reiniging mag het karpet belopen worden, maar uiteraard alleen met schone schoenen!

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Karpet plusreiniging

De plusreiniging wordt toegepast bij sterk vervuilde tapijten, wol of katoen. Denk hierbij aan een karpet dat lang niet gereinigd is of bijvoorbeeld na een brand nog roetresten bevat. In de regel wordt bijna 95% van alle karpetten op deze manier gereinigd. Tijdens deze reiniging worden - meestal in onze reinigingsruimte te Wanssum - speciale machines ingezet.

Uw karpet wordt meerdere malen behandeld in drie fasen; de voorbehandeling, plusreiniging en nabehandeling. Een karpet ligt immers op een plek waar de meeste belasting in uw woning is: in de eetkamer of zithoek. Binnen enkele uren is het karpet weer droog maar het mag tijdens de reiniging al belopen worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Karpet poederreiniging

Bij poederreiniging wordt geen water of vochtig reinigingsmiddel gebruikt. Deze reiniging passen wij enkel toe op sisal. Sisal is een karpetsoort dat krimpt als het met vocht in aanraking komt. Bij deze methode wordt het reinigende poeder in het karpet geborsteld. Vervolgens wordt het vuil en poeder opgenomen met een borstelzuiger. Vlekken kunnen met deze methode niet altijd worden verwijderd, maar worden wel minder zichtbaar. Dit hangt natuurlijk ook af van de kwaliteit van het karpet. Een betere kwaliteit sisal geeft een mooier resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie »