Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloerkleden en karpetten laten reinigen bij Mister KOOL’s

Bij intensief gebruik van een vloerkleed en karpet, vervuilt het door de voeten die er overheen gaan. Laat jouw karpet of vloerbedekking reinigen door Mister KOOL’s en zorg dat het tapijt langer in goede staat blijft!

Vloerkleden professioneel laten reinigen

Dagelijks gaan er in je huis of bedrijf vele voetstappen over de vloeren en daarmee over de karpetten en vloerkleden. Door intensief gebruik vervuilt het tapijt en zonder deskundig onderhoud kan dit een blijvende slijtage veroorzaken. Daarom raden wij aan om regelmatig je karpet te laten reinigen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi karpet, maar ook voor een langere levensduur!

Haal & breng service

Bij het laten reinigen van een losliggend vloerkleed of karpet dan maken wij gebruik van onze speciale reinigingsruimte. Wij komen het vloerkleed of karpet graag bij je ophalen, maar je mag het natuurlijk ook zelf naar ons brengen. Standaard hanteren wij drie reinigingsmethoden, afhankelijk van de tapijtsoort en de ontstane vervuiling: standaard-, plus- en poederreiniging.

Offerte aanvragen

De voordelen van vloerkleden & karpetten reinigen

  • Je kunt gebruik maken van de Haal & Breng Service
  • Een schoon karpet zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Het karpet heeft een langere levensduur
  • Er is geen snellere vervuiling
  • Het karpet is optimaal schoon
  • Onze vakkundige medewerkers zijn klantvriendelijk en flexibel inzetbaar
  • Geen vooraf betaling: alleen betalen na volle tevredenheid

contact opnemen

Kosten vloerkleed laten reinigen

Deskundig onderhoud van je karpet of vloerkleed door Mister KOOL’s is een investering die zichzelf terugverdient: het tapijt blijft langer mooi. Hiermee bespaar je veel geld en ongemak. De kosten voor het laten reinigen zijn afhankelijk van de afmetingen en de vervuiling van het vloerkleed.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by