Tegelvloer laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Tegelvloer laten reinigen

Is je bestaande tegelvloer niet meer mooi? Heeft de tegelvloer door de jaren heen de glans verloren en overweeg je wellicht om je tegelvloer te laten reinigen? 

Gelukkig ben je voor een tegelvloer laten reinigen bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor alle soorten tegelvloeren reinigen, ook wel plavuizen reinigen genoemd. Wanneer je kiest voor een tegelvloer laten reinigen, dan ziet het er na het schoonmaken weer fris uit en krijgt de vloer weer uitstraling. In de meeste gevallen komt je tegelvloer weer helemaal tot leven!

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Plavuizen reinigen door een professional

Een tegelvloer schoonmaken doet Mister KOOL’s op professionele wijze. Iedere tegel wordt goed meegenomen en krijgt weer een frisse uitstraling. De plavuizen reinigen doen we met de juiste duurzame schoonmaakmiddelen en een speciale schrobmachine, waarbij de randen handmatig worden schoongemaakt. Eventuele tape, kauwgum en hardnekkige vervuiling verwijderen we eveneens met de hand. We zijn pas tevreden met jouw plavuizen schoonmaken, wanneer we het maximale resultaat bereikt hebben.

Onze werkwijze bij een tegelvloer schoonmaken

Bij een tegelvloer schoonmaken gebruiken we ook een speciale waterzuiger. Deze zuigt het vuil en vocht weg, dat vrijkomt bij het reinigen van de tegelvloer. Daarna neutraliseren we de vloer nog een keer met schoon water. 

Daarna kun je er nog voor kiezen om een beschermlaag aan te laten brengen op jouw tegelvloer. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat poreuze tegels aanzienlijk minder tot zelfs geen vocht of vuil meer opnemen. Wil jij je tegelvloer laten reinigen door onze specialisten? Dan geven we je hiervoor graag een passend advies. Standaard gaan wij bij een tegelvloer reinigen als volgt te werk. 

  • We schrobben de tegelvloer allereerst met een professionele machine, speciale borstel en duurzaam reinigingsmiddel.
  • Het vuil en vocht wordt daarna opgenomen door een waterzuiger.
  • Indien nodig, dan herhalen we de voorgaande werkzaamheden nogmaals
  • Tot slot dweilen of spoelen we de vloer nogmaals, nu alleen met schoon water.
  • Op deze wijze doen we de tegelvloer schoonmaken.
  • Wil je een spiegelende vloer? Dan dweilen we de vloer nog een keer met schoon water en gebruiken een speciaal poeder. Door het poeder en de roterende machinale bewerking wordt de steen gepolijst om kristallisatie op te wekken. Dit zorgt voor een ultieme glans. Let op! Deze bewerking is niet voor elke tegelvloer geschikt.
  • Tot slot wordt de vloer nagespoeld met water en worden alle restanten opgenomen met een waterzuiger, zodat je weer kunt genieten van jouw vloer.

Mister KOOL’s beoordeelt van te voren elke tegelvloer en de situatie hierbij. Daarbij kijken we welke behandeling nodig is, wanneer je kiest voor je tegelvloer schoonmaken door ons. We maken altijd van te voren, in goed overleg, een duidelijke offerte met werkwijze.

Tegelvloer laten reinigen door Mister KOOL's?

Je tegelvloer schoonmaken uitbesteden aan Mister KOOL’s? Bij ons ben je verzekerd van betrouwbaar en betrokken specialistenwerk. We streven altijd naar het maximaal haalbare resultaat en geven hierbij graag advies. Daarnaast bespreken we uiteraard gezamenlijk de afspraken voordat we echt aan het intensieve plavuizen schoonmaken beginnen. Wij komen daarom graag vrijblijvend langs om kennis te maken, de vloer te beoordelen en vervolgens een plan op te stellen

Wil je eventueel ook je meubels laten reinigen of andere vloeren reinigen? Wil je informatie over een vloerkleed laten reinigen? Mister KOOL’s is ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van vloeren, vloerbedekkingen en meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen je graag.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!