Headerafbeelding
Tapijt laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Tapijt laten reinigen bij Mister KOOL’s

Is thuis of in het bedrijfspand het tapijt vuil na jaren intensief gebruik? Heb je schoenvervuiling op het tapijt van de trap? Is er door waterschade het tapijt doordrenkt en verspreidt deze een onaangename geur? Bij Mister KOOL’s kun je terecht om je tapijt te laten reinigen. Onze tapijtreiniging experts staan voor jou klaar en zorgen voor een verbluffend resultaat. Hierdoor kan jij weer jarenlang genieten van jouw frisse tapijt. Laat het daarom over aan onze tapijtreiniging experts en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Je zal versteld staan van het mooie resultaat!

Je tapijt professioneel laten reinigen

Vaak is zelf stofzuigen onvoldoende. Vooral wanneer er al jaren gebruik wordt gemaakt van het tapijt. Mister KOOL’s komt jouw tapijt reinigen of andere vloerbedekking schoonmaken. Dit gebeurt grondig en professioneel waardoor ze weer fris en als nieuw lijken. Door periodiek onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur van je tapijt.

Innovatieve tapijtreinigingstechnieken

Mister KOOL’s is dé specialist in duurzaam tapijt reinigen, ook van jouw tapijt of vloerbedekking. Standaard hanteren wij drie reinigingsmethoden, afhankelijk van de tapijtsoort en de ontstane vervuiling: standaard-, plus- en poederreiniging.

De voordelen van tapijtreiniging

Na verloop van tijd zal uw tapijt vervuild raken en kan door een grondige en duurzame reiniging de oorspronkelijke uitstraling terug verkregen worden. Bij Mister KOOL’s zijn we gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten tapijt. We reinigen zowel vast tapijt als karpetten. Bij het laten reinigen van tapijt door Mister KOOL’s bent u ervan verzekerd dat er een optimaal resultaat behaald zal worden. Vooraf komen we graag op locatie uw tapijt bekijken en eventueel een test doen om duidelijk te hebben welk eindresultaat er behaald kan worden.

De voordelen van tapijt laten reinigen door Mister KOOL’s:

  • Het tapijt is optimaal schoon
  • Vooraf prijsindicatie op te vragen
  • Onze vakkundige medewerkers denken met je mee
  • Ook tapijt reinigen op zaterdag
  • Geen voorafbetaling: alleen betalen na volle tevredenheid
  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Compleet uitruimen is niet nodig
  • Een schoon tapijt zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Het tapijt heeft een langere levensduur

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Mister KOOL’s specialist in tapijt reinigen

Tapijt heeft in uw woning veel te verduren, er wordt immers op gelopen en (helaas) soms ook op geknoeid. Dit valt niet te voorkomen maar gelukkig kunnen de gevolgen wel opgelost worden door professionele tapijtreiniging.

Allereerst starten we met het inspecteren van uw tapijt. Hierbij kijken we naar zaken als aanwezige vlekken, vervuiling, kleurdoorloop en beschadigingen. Vervolgens kan op basis van deze inspectie de optimale behandeling worden vastgesteld voor het reinigen van het tapijt.

Voor het grondig reinigen van tapijt maken we gebruik van professionele schoonmaakmachines. Hiermee kunnen we een dieptereiniging uitvoeren waardoor uw tapijt of karpet weer als nieuw zal zijn. De kleuren zijn weer zoals u ze ooit heeft uitgekozen en nare geurtjes zijn niet langer aanwezig.

U zult profiteren van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tapijt reinigen. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uw tapijt of karpet weer als nieuw te herstellen. Hierdoor kunt u weer volop genieten van uw tapijt doordat het als nieuw is.

contact opnemen

Kosten tapijt of vloerbedekking reinigen

De kosten van tapijt, vloerbedekking of karpet reinigen zijn direct afhankelijk van het soort vloerbedekking, het type vervuiling en de afmetingen van het vloerkleed. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend kennismaken en bespreken de mogelijkheden en geven we een passend advies. 

Mister KOOL’s bied je een uitgebreid dienstenpakket voor het onderhouden en reinigen van het tapijt. Zo kun je kiezen voor éénmalige of jaarlijkse tapijtreinigingen. Daarbij worden ook de hardnekkige vlekken verwijderd. Vooral wanneer je de vloer zo lang mogelijk representatief wilt houden is professionele tapijtreiniging een must. Zo brengen wij voor het behoud van geweven vinyltapijten (Bolon) een beschermlaag aan waardoor het tapijt niet gaat rafelen.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by