Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Tapijt & vloerbedekking laten reinigen bij Mister KOOL’s

Is thuis of in het bedrijfspand het tapijt of de vloerbedekking vuil na jaren intensief gebruik? Heb je schoenvervuiling op het tapijt van de trap? Is er door waterschade de vloerbedekking doordrenkt en verspreidt deze een onaangename geur? Bij Mister KOOL’s kun je terecht voor je tapijt te laten reinigen. Neem contact op met Mister KOOL´s; je staat versteld van het mooie resultaat.

Je tapijt professioneel laten reinigen

Vaak is zelf stofzuigen onvoldoende. Vooral wanneer er al jaren gebruik wordt gemaakt van het tapijt. Mister KOOL’s komt jouw tapijt reinigen of andere vloerbedekking schoonmaken. Dit gebeurt grondig en professioneel waardoor ze weer fris en als nieuw lijken. Door periodiek onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur van je tapijt.

Innovatieve reinigingstechnieken

Mister KOOL’s is dé specialist in duurzaam tapijt reinigen, ook van jouw tapijt of vloerbedekking. Standaard hanteren wij drie reinigingsmethoden, afhankelijk van de tapijtsoort en de ontstane vervuiling: standaard-, plus- en poederreiniging.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

De voordelen van tapijtreiniging

  • Het tapijt is optimaal schoon
  • Vooraf prijsindicatie op te vragen
  • Onze vakkundige medewerkers denken met je mee
  • Ook tapijt reinigen op zaterdag
  • Geen vooraf betaling: alleen betalen na volle tevredenheid
  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Compleet uitruimen is niet nodig
  • Een schoon tapijt zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Het tapijt heeft een langere levensduur

contact opnemen

Kosten tapijt of vloerbedekking reinigen

De kosten van tapijt, vloerbedekking of karpet reinigen zijn direct afhankelijk van het soort vloerbedekking, het type vervuiling en de afmetingen van het vloerkleed. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend kennismaken en bespreken de mogelijkheden en geven we een passend advies. 

Mister KOOL’s bied je een uitgebreid dienstenpakket voor het onderhouden en reinigen van het tapijt. Zo kun je kiezen voor éénmalige of jaarlijkse tapijtreinigingen. Daarbij worden ook de hardnekkige vlekken verwijderd. Vooral wanneer je de vloer zo lang mogelijk representatief wilt houden is professionele tapijtreiniging een must. Zo brengen wij voor het behoud van geweven vinyltapijten (Bolon) een beschermlaag aan waardoor het tapijt niet gaat rafelen.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by