Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’

Siergrindvloer reinigen bij Mister KOOL’s

Wanneer je een siergrindvloer in je woning of op kantoor hebt liggen, dan heb je het risico op beschadiging of vervuiling van de vloer. Wanneer dit het geval is, doe je er verstandig aan om je siergrindvloer te reinigen. Vaak blijkt dit toch lastig te zijn bij een open structuur grindvloer. Gelukkig weet Mister KOOL’s raad met siergrindvloeren reinigen.

Hoe werkt het reinigen van een siergrindvloer?

Om te beginnen spuiten we het siergrind in met een neutraal en duurzaam reinigingsmiddel. Na het inspuiten halen we het vuil omhoog door de vloer te borstelen. Dit wordt gedaan met een speciale borstelmachine: de borstel komt tussen de grindkorrels. Na het borstelen wordt het vuil uit de siergrindvloer gespoeld door de truckforce. Dit is een zeer krachtige spoelmachine voor gespecialiseerde dieptereinigingen. Hierbij wordt er onder druk water in de vloer gespoten en direct weer opgezogen. Dit zorgt er voor dat de vloer niet alleen aan het oppervlak schoon is, maar ook in de diepte.

Offerte aanvragen

Schoonmaaktip voor een siergrindvloer

Natuurlijk is het ook aan te raden om zelf de vloer schoon te houden. Toch gaat het daar bij een siergrind vloer vaak mis. Wanneer iemand thuis een siergrindvloer gaat reinigen, komt er vaak een dweil aan te pas. Dit is dus geen slimme oplossing. Met dweilen wordt namelijk alleen de toplaag schoon, maar trekt het vuil naar beneden. Daardoor kan er grotere vervuiling of zelfs vlekvorming ontstaan.

contact opnemen

Een afspraak maken voor een siergrindvloer reinigen?

Wanneer je er voor kiest om de siergrindvloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan ga je in zee met een professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by