Headerafbeelding
Terrazzo vloer laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Terrazzo vloer reinigen bij Mister KOOL’s

Terrazzo vloer reinigen of onderhouden doet u bij Mister KOOL’s, de specialist in het reinigen en onderhouden van uw terrazzo vloer. Al meer dan 20 jaar reinigen en onderhouden wij terrazzo vloeren in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Wanssum, maar actief in heel Nederland en komen graag bij jou op bezoek om de terrazzo vloer te beoordelen en in te schatten hoe wij jouw vloer het beste kunnen behandelen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Liever online een offerte aanvragen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en stuur enkele foto’s mee voor een realistische prijsopgave op maat.

Terrazzo vloer reinigen, waarom?

Een terrazzo vloer reinigen zorgt voor het behoud van de kwaliteit en schoonheid van jouw vloer. Door de jaren heen kunnen terrazzo vloeren beschadigd en./of vervuild raken. Het reinigen van jouw terrazzo vloer is daarom ontzettend belangrijk zodat je nog jarenlang kan genieten van jouw terrazzo vloer. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het reinigen van terrazzo vloeren en helpen jou graag. Heb je vragen over terrazzo vloer onderhoud? Dan kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

Offerte aanvragen

Onze klanten over terrazzo vloer reinigen

Mister KOOL’s heeft in het verleden al veel terrazzo vloeren gereinigd voor vele klanten. Benieuwd naar wat onze klanten vinden van onze dienstverlening? Lees hier onze referenties.

Wij zijn verheugd mede te delen dat al onze klanten ons aanbevelen en ons gemiddeld beoordelen met een 9.

contact opnemen

Terrazzo vloer onderhoud en reiniging door Mister KOOL’s?

Terrazzo vloer onderhoud en reinigen en helemaal overtuigd van Mister KOOL’s? Geweldig! Wij helpen jou graag met het reinigen en onderhouden van jouw terrazzo vloeren. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Waarom terrazzo vloer reinigen bij Mister KOOL's?

  • Geen overlast van onze werkzaamheden
  • Jaarlijks jouw terrazzo vloer wél goed schoon en als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • De uitstraling blijft behouden
  • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
  • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

Over ons

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook terrazzo vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOL's? Bezoek dan onze over ons pagina. 

De meest voorkomende werkzaamheden

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by