Headerafbeelding
Granieten vloer laten schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Granieten vloer schoonmaken bij Mister KOOL’s

Granieten vloer schoonmaken door professionals? Dan bent u bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Mister KOOL’s heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van granieten vloeren schoonmaken en is actief in heel Nederland. Wij komen graag bij jou langs op afspraak voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat.

 

Granieten vloer schoonmaken, waarom?

Granieten vloeren zijn prachtig na oplevering, maar door de jaren heen kunnen granieten vloeren vervuild of zelfs beschadigd raken. Het onderhouden van jouw granieten vloer is daarom ontzettend belangrijk. Hierdoor behoudt de granieten vloer zijn kwaliteit en schoonheid. Mister KOOL’s helpt jou om het graniet weer terug te herstellen in originele staat. Het schoonmaken van jouw granieten vloer wordt gedaan door onze specialisten met jarenlange ervaring. Heb je vragen over granieten vloer schoonmaken? Dan kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

Offerte aanvragen

Onze klanten over granieten vloer schoonmaken

Veel van onze klanten genieten al van hun gereinigde granieten vloer. Benieuwd naar de tevredenheid van onze klanten? Wij zijn verheugd jou mede te delen dat 100% van onze klanten ons ook aanbevelen aan anderen. Lees hier onze referenties.

contact opnemen

Granieten vloer laten schoonmaken door Mister KOOL’s?

Granieten vloer laten schoonmaken door onze ervaren specialisten? Geweldig om te horen! Wij helpen jou graag met het reinigen en schoonmaken van jouw granieten vloer. Daarom komen wij graag bij jou langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Waarom jouw granieten vloer schoonmaken door Mister KOOL's

  • Geen overlast van onze werkzaamheden
  • Jaarlijks jouw granieten vloer wél goed schoon en als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • De uitstraling blijft behouden
  • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
  • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

Over ons

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook granieten vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOL's? Bezoek dan onze over ons pagina. 

De meest voorkomende werkzaamheden

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by