Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Leisteen of marmer vloer reinigen bij Mister KOOL’s

Natuurstenen vloeren zijn prachtig na oplevering, maar door de jaren heen kunnen leistenen en marmeren vloeren vervuild of zelfs beschadigd raken. Mister KOOL’s helpt je om het marmer, graniet, terrazzo en leisteen weer terug te brengen in de originele staat. De natuursteen vloer reinigen wordt gedaan door specialisten met jaren ervaring.

Je vloer goed onderhouden

Bij natuursteen is het belangrijk dat je het goed en vooral nauwkeurig onderhoudt. Het is daarom van belang dat je de vloer laat onderhouden door professionals. Wanneer je de vloer laat onderhouden door Mister KOOL’s, kun je er vanuit gaan dat je vloer professioneel behandeld wordt en daarmee kun je nog jarenlang genieten van jouw natuurstenen vloer.

Offerte aanvragen

Marmer behandelen

Wanneer er over marmer behandelen wordt gesproken, zorgt dat voor veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende behandelingen voor verschillende resultaten. Wanneer het gaat om het reinigen en herstellen van de marmeren vloer, zullen wij als volgt het marmer behandelen:

  • Wij maken de vloer eerst goed schoon.
  • Daarna slijpen en kristalliseren wij de vloer zodat de glans en uitstraling uiteindelijk terugkomt.
  • Wij schrobben het natuursteen machinaal met een reinigingsmiddel. Het vuil en vocht wordt opgenomen door een waterzuiger.
  • Hierna dweilen wij de vloer opnieuw, nu alleen met water.
  • Vervolgens slijpen we de vloer met diverse kristalliseerpads. De hardheid van de slijppads hangt af van de glans die je wilt. Krassen en beschadiging zullen nu grotendeels verdwijnen.
  • Wil je een spiegelende vloer? Dan dweilen we de vloer nog een keer met water en poederen we ten slotte. Door het speciale poeder en de roterende machinale werking wordt de steen gepolijst om kristallisatie op te wekken. Dit zorgt voor een ultieme glans.
  • Tot slot wordt de vloer nagespoeld met water en worden alle restanten opgenomen met een waterzuiger, zodat jouw vloer weer als nieuw is.

Natuurlijk kijkt Mister KOOL’s per situatie welke vloer behandeling er bij jouw vloer nodig is.

contact opnemen

Wat kost een marmer vloer reinigen?

Mister KOOL’s reinigt natuurstenen vloeren bij je thuis of in het bedrijfspand. Wij komen graag eerst geheel vrijblijvend op gesprek om jouw wensen te bespreken, de vloer te beoordelen en je een advies op maat te geven. Mister KOOL’s luistert, denkt met je mee en zorgt ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet!

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by