Headerafbeelding
Linoleumvloer vloer laten reinigen laten reinigen
bij Mister Kools

Linoleum vloeren laten reinigen bij Mister KOOL’s

Linoleum laten schoonmaken? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Linoleum staat bekend als onderhoudsarme vloeren, maar toch kan het zo zijn dat het aan onderhoud toe is. Ziet de 'oude linoleumvloer' eruit alsof het aan vervanging of reiniging toe is? Of is het een nieuwe linoleumvloer in een pand dat net is opgeleverd? Dan is het voor beide varianten tijd om ze grondig te laten reinigen of voor specialistisch onderhoud. Bij Mister KOOL’s kunt u terecht voor linoleum reinigen en linoleum schoonmaken. Wij zijn in heel Nederland actief, dus ook bij jou! Wij komen graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Hierdoor kunnen wij de situatie goed inschatten en een offerte op maat maken en weet je precies waar je aan toe bent. Je kan ook direct online een offerte aanvragen. Door middel van foto’s kunnen wij ook op afstand een prijsopgave op maat voor je maken. Liever eerst een vrijblijvende afspraak inplannen? Geen probleem! Wij komen graag langs. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren reinigingsspecialisten. 

Een tweede leven met linoleum vloer schoonmaken

Bij een oudere linoleumvloer is de glans langzaam verdwenen en krijgt het een versleten uiterlijk. Mister KOOL’s kan linoleum reinigen om ervoor te zorgen dat het er weer als nieuw uit ziet. Zo krijgt de vloer een tweede leven. Wist je trouwens ook dat nieuwe vloeren een beschermende coating moeten krijgen? Mister KOOL’s heeft verschillende coatings voor verschillende situaties. Zo zijn de coatings bestand tegen:

 • Gewoon vuil zoals op vloeren van scholen
 • Alcoholspetters, in ziekenhuizen, tandartspraktijken en horecazaken
 • Haarverf in kapsalons
 • Weekmakers van autobanden in garages

Wanneer je de linoleumvloer laat behandelen door Mister KOOL’s, is deze optimaal en langdurig beschermt tegen verschillende soorten vuil.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Linoleum reinigen behandeltechnieken

Wanneer we het hebben over een linoleumvloer reinigen, biedt Mister KOOL´s de volgende behandelingen:

 • Normale reiniging: voor nieuwe en goed onderhouden vloeren
 • Renovatie: bij oude vloeren en achterstallig onderhoud
 • Coating: speciale behandeling met een twee component-coating. Dit is afhankelijk van de toestand van de vloer en jouw wensen.

 

Hoe we dit allemaal doen? Je leest het hier onder!

Jouw voordelen: linoleum vloer laten reinigen

 • Geen overlast van onze werkzaamheden
 • Jaarlijks jouw linoleum wél goed schoon en als nieuw
 • Langere levensduur door goed onderhoud
 • De uitstraling blijft behouden
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • Geen rand- en polymeeropbouw
 • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

contact opnemen

Wat kost linoleum reinigen?

Mister KOOL’S reinigt linoleumvloeren bij jou op locatie. Dit kan zowel thuis of in een bedrijfspand. Voor we onze werkzaamheden gaan uitvoeren komen we graag langs om de wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Hierbij luisteren we met je mee, denken in oplossingen en zorgen ervoor dat de vloer er weer jaren tegen kan. Interesse? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren reinigingsspecialisten. 

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by