Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Tegelvloer en vloertegels laten reinigen bij Mister KOOL’s

Is je bestaande tegelvloer niet meer mooi? Heeft de tegelvloer door de jaren heen de glans verloren en overweeg je wellicht om je tegelvloer te laten reinigen? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor alle soorten tegelvloeren. Wanneer je de tegelvloer laat reinigen, ziet het er weer zo goed als nieuw uit. In de meeste gevallen komt je tegelvloer weer helemaal tot leven en oogt deze weer als nieuw!

Vloertegels professioneel laten reinigen

Vloertegels reinigen doet Mister KOOL’s op professionele wijze. Iedere tegel wordt meegenomen en krijgt weer een verjongde uitstraling. De tegels worden gereinigd met de juiste schoonmaakmiddelen en een speciale schrobmachine, waarbij de randen met een kantenschrobber worden schoongemaakt. Eventuele tape, kauwgum en hardnekkige vervuiling verwijderen we met de hand.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Hoe worden vloertegels gereinigd?

Wanneer de tegels gereinigd zijn gebruiken we een speciale waterzuiger. Deze zuigt het vuil en vocht weg welke vrij is gekomen bij het reinigen van de tegelvloer. Als het nog nodig is, neutraliseren we de vloer nog een keer met water. Ook kun je er nog voor kiezen om een beschermlaag aan te laten brengen op jouw tegelvloer. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat poreuze tegels minder tot geen vocht meer opnemen. Hier kunnen we je een passend advies in geven.

  • Wij maken de vloer eerst goed schoon.
  • Wij schrobben de tegelvloer machinaal met een reinigingsmiddel, het vuil en vocht wordt opgenomen door een waterzuiger.
  • Hierna dweilen wij de vloer opnieuw, nu alleen met water.
  • Wil je een spiegelende vloer? Dan dweilen we de vloer nog een keer met water en poederen we ten slotte. Door het speciale poeder en de roterende machinale werking wordt de steen gepolijst om kristallisatie op te wekken. Dit zorgt voor een ultieme glans.
  • Tot slot wordt de vloer nagespoeld met water en worden alle restanten opgenomen met een waterzuiger, zodat jouw vloer weer als nieuw is.

Natuurlijk kijkt Mister KOOL’s per situatie welke vloer behandeling er bij jouw vloer nodig is. Wil je weten hoe onze specialisten ook jouw tegelvloer weer eruit laten zien als nieuw? Neem dan contact op met Mister KOOL's.

contact opnemen

Tegelvloer laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om een tegelvloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en vloerinspectie. Tijdens de inspectie bekijken en bespreken we hoe we jouw tegelvloer schoonmaken. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by