Tapijt & vloerbedekking laten reinigen?

Is het tapijt of vloerbedekking, thuis of in het bedrijfspand, vuil na jaren van intensief gebruik? Heb je schoenvervuiling op het tapijt van de trap? Is door waterschade de vloerbedekking doordrenkt en voorzien van een onaangename geur?

Je tapijt weer fris en als nieuw

Zelf stofzuigen is niet voldoende. Mister KOOL’s reinigt tapijten en vloerbedekkingen grondig en professioneel, maakt ze fris en als nieuw. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van je tapijt.

Innovatieve technieken

Mister KOOL’s is specialist in het duurzaam reinigen, ook van jouw tapijt. Wij hanteren drie reinigingsmethoden, afhankelijk van het tapijtsoort en de ontstane vervuiling: standaard-, plus- en poederreiniging.

Jouw voordelen bij tapijtreiniging door Mister KOOL’s:

 • Het tapijt is optimaal schoon
 • Vooraf prijsindicatie op te vragen
 • Onze vakkundige medewerkers denken met je mee
 • Ook tapijtreiniging op zaterdag
 • Geen vooraf betaling: alleen betalen na volle tevredenheid
 • Het tapijt is direct beloopbaar
 • Compleet uitruimen is niet nodig
 • Een schoon tapijt zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
 • De uitstraling blijft behouden
 • Het tapijt heeft een langere levensduur

Lees hier meer over onze drie reinigingsmethoden van het tapijt.  

Wat kost het om tapijt of vloerbedekking te laten reinigen?

De kosten voor het reinigen van jouw vaste tapijt of vloerbedekking zijn afhankelijk van het soort tapijt, het type vervuiling en de afmetingen van het vloerkleed. Wij komen eerst geheel vrijblijvend kennismaken en bespreken wat we voor je kunnen betekenen. 

Mister KOOL’s biedt je een uitgebreid dienstenpakket voor het reinigen en onderhouden van het tapijt. Zo kun je kiezen voor éénmalig of jaarlijks tapijtreinigen, waaronder het verwijderen van hardnekkige vlekken. Als je de vloer zo lang mogelijk representatief wilt houden, is specialistisch onderhoud noodzakelijk. Zo brengen wij voor het behoud van geweven vinyltapijt (Bolon) een beschermlaag aan waardoor het tapijt niet gaat rafelen.

Direct een offerte voor jouw tapijt?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Standaard tapijt reiniging

Video GyMAfI23wisIs jouw tapijt licht vervuild? Dan volstaat de standaard reiniging. Met speciale reinigingsmachines maakt Mister KOOL’s jouw tapijt weer als nieuw! Na de reiniging kan het tapijt direct belopen worden. De droogtijd bedraagt namelijk slechts een uur.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Tapijt plusreiniging

Video gO0M1L4_X-4

Is jouw tapijt extreem vervuild? Is het al lang niet meer gereinigd of bevat het bijvoorbeeld roetresten na een brand? Dan passen wij de duurzame plusreiniging toe. Mister KOOL’s zet voor deze methode machines op maat in. Van een kleine machine voor gebruik op kleinere oppervlaktes met minder vervuiling, tot een krachtige machine, met pompen voor de aan- en afvoer van water, op grote oppervlaktes. Daardoor kan in grote gebouwen vanaf één centraal punt gewerkt worden. De droogtijd bij de plusreiniging kan tot 4 uur bedragen.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Tapijt poederreiniging

Heb je een Sisal tapijt? Dan reinigen wij met poeder: Sisal is een natuurproduct en krimpt als het met vocht in aanraking komt. Bij de poederreiniging wordt geen water of vochtig reinigingsmiddel gebruikt. Let wel, de vlekken kunnen met deze methode niet altijd worden verwijderd, maar worden wel minder zichtbaar. Dit hangt natuurlijk ook af van de kwaliteit van het tapijt.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Extra informatie voor de zakelijke markt

Vooral voor de zakelijke markt werken wij ook buiten kantooruren en op zaterdagen. Medewerkers ondervinden dan geen hinder van onze werkzaamheden en is er geen afname van productiviteit. Daarnaast hoeven grote inboedelstukken niet aan de kant en kunnen kleinere inboedelstukken (zoals stoelen) hoog gezet of verschoven worden. Alles is mogelijk!


In overleg maken wij altijd eerst vrijblijvend een offerte en bieden wij een meerjarenplan om het tapijt goed schoon te krijgen en vooral schoon te houden! Hierdoor spreid je de investering, blijft het tapijt langer en optimaal behouden en kan in fases gewerkt worden.

Speciale behandelingen

Je kent het vast wel: je hebt frisdrank of wijn op het tapijt gemorst. Of jouw huisdier heeft een ongelukje op jouw vloer gehad. Of je hebt gewoon een hardnekkige vlek in jouw tapijt. Mister KOOL’s heeft speciale reinigingsmethodes die jouw tapijt als nieuw eruit laten zien.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Speciale behandelingen

Je kent het vast wel: je hebt frisdrank of wijn op het tapijt gemorst. Of jouw huisdier heeft een ongelukje op jouw vloer gehad. Of je hebt gewoon een hardnekkige vlek in jouw tapijt. Mister KOOL’s heeft speciale reinigingsmethodes die jouw tapijt als nieuw eruit laten zien.

Behandelingen die mogelijk zijn;

 • Reinigingen na brand
 • Desinfectie en ontgeuring na waterschade
 • Hardnekkige vlekken verwijderen
 • Ontgeuren bij ongelukjes van uw huisdier of anderszins
 • Antistatisch maken
 • Brandvertragend maken

Neem contact met ons op voor meer informatie »