Headerafbeelding
Uw Rubberen vloer
weer als nieuw!

Rubberen vloer reinigen

Door het zachte en verende karakter van een rubberen vloer is het nodig om de rubberen vloer regelmatig te laten reinigen. 

Dit komt omdat normale polymeerlagen niet hechten aan een rubberen vloer en daardoor kan vervuiling zich vaster zetten in de toplaag. Mister KOOL’s biedt passende oplossingen voor het reinigen, onderhouden en nieuw coaten van jouw rubberen vloer.

Voordelen van de rubberen vloer reinigen

  • Geen overlast van onze werkzaamheden
  • Jouw rubbervloer is wél goed schoon en als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
  • Goede onderhoudsmiddelen zonder residu
  • Geen rand- en polymeeropbouw
  • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

2 componenten coating

Wanneer je de rubber vloer regelmatig laat reinigen, blijft deze mooier en beter schoon. Wanneer er na jaren van gebruik slijtage ontstaat, dan is een 2 componenten behandeling van Mister KOOL’S dé aangewezen methode. Door de 2 componenten behandeling zal de rubberen vloer mooi blijven. Ook kun je hier mee kiezen of je een matte of zijdeglas coating wil. Zo heb je niet alleen een goed herstelde vloer, maar ook een vloer die er weer jaren tegen kan.

Vinyl of pvc vloer schoonmaken?

Wanneer je er voor kiest om de rubber vloer te laten reinigen door Mister KOOL’S, dan ga je in zee met een professional. Bijkomend voordeel is dat we buiten kantooruren de vloeren kunnen komen reinigen. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

Daarom kiest u voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by