Rubber vloer reinigen

Wist je dat, door het zachte en verende karakter van een rubberen vloer, regelmatig en tijdig reinigen noodzakelijk is? Bij rubber hechten de normale polymeerlagen namelijk niet en vervuiling zet zich vaster in de toplaag. Mister KOOL’s biedt passende oplossingen voor het reinigen, onderhouden en nieuw coaten van jouw rubbervloer.

Jouw gemak, ons specialisme:

 • Geen overlast van onze werkzaamheden
 • Jouw rubbervloer is wél goed schoon en als nieuw
 • Langere levensduur door goed onderhoud
 • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
 • Goede onderhoudsmiddelen zonder residu
 • Geen rand- en polymeeropbouw
 • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

De vloer blijft beter schoon door regelmatig onderhoud. Als er na meerdere jaren van gebruik slijtage ontstaat dan is een 2-component behandeling van Mister KOOL’s de aangewezen methode om voor zeer lange tijd de rubberen vloer mooi te houden.

Op deze wijze kunnen we met een matte of zijdeglans coating krassen en beschadigingen herstellen die met reinigen niet meer weggaan.

Bekijk uitgebreidere informatie hieronder of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

PVC stroken/ PVC vloer reinigen

Hoe ziet jouw PVC-vloer eruit? Is het met gewoon onderhoud nog te reinigen of is het al bijna afgeschreven vanwege intensief gebruik? Mister KOOL’s biedt jouw vloer een tweede leven. Wij herstellen de toplaag en geven de vloer weer een mooie uitstraling. Wat zijn voor jou de voordelen? Lees hieronder meer.

Een tweede leven voor jouw PVC vloer:

 • Geen overlast (werken buiten kantoortijd)
 • Jaarlijks jouw PVC stroken als nieuw
 • Langere levensduur door goed onderhoud
 • Goede onderhoudsmiddelen (zonder residu)
 • Geen rand en vuil opbouw
 • Planmatig onderhoud met exacte investering specificatie vooraf

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Normale PVC vloer reiniging

Heb je recent een nieuwe PVC strokenvloer gelegd? Of wil je voor jouw huidige PVC vloer optimaal (planmatig) onderhoud? We bekijken en bespreken vooraf graag samen wat de staat van de vloer is.

Bij de normale reiniging maakt Mister KOOL’s de toplaag van jouw PVC vloer goed schoon. Bestaande beschadigingen worden gesaneerd en uiteindelijk bijgewerkt. Tot slot werken we delen van de toplaag met een twee component coating bij of we rollen de vloer helemaal bij om de oorspronkelijke uitstraling terug te brengen.

Je kunt ervoor kiezen om jouw vloer planmatig door ons te laten onderhouden om geen achterstallig werk te laten ontstaan. We geven je daarnaast vrijblijvend advies in krasvrije wiel- en pootsystemen en passen deze toe indien nodig. Alles voor een langere levensduur, met zo min mogelijk onderhoud aan jouw vloer.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Intensief onderhoud PVC vloer

Is jouw PVC strokenvloer beschadigd? Mister KOOL’s maakt de toplaag van jouw vloer goed schoon en saneert bestaande beschadigingen. Tot slot werken we delen van de toplaag met een twee componenten coating bij of rollen we de vloer helemaal bij om de oorspronkelijke uitstraling terug te brengen.

Twee componenten coatings hebben het voordeel geen laagopbouw te geven, maar emulgeren met de reeds aangebrachte transparante coating die vanuit de fabriek aanwezig is. Hierna bestaat het onderhoud uit het deels bijwerken van de vloer om het goede resultaat te behouden. De frequentie is echter afhankelijk van de belasting en de kleur van de vloer.

Samen met jou bekijken en bespreken we vooraf wat de status van de vloer is. Je kunt er dan voor kiezen om de vloer planmatig door ons te laten onderhouden om geen achterstallig werk te laten ontstaan. We geven je daarnaast vrijblijvend advies in krasvrije wiel- en pootsystemen en passen deze toe indien nodig. Alles voor een langere levensduur, met zo goed mogelijk onderhoud van jouw vloer.

Wij garanderen een mooie en schone vloer zonder achterstand, gedurende de looptijd.

Neem contact met ons op voor meer informatie »