Headerafbeelding
Uw perzisch tapijt
weer als nieuw!

Perzisch tapijt
laten reinigen

Wilt u uw perzisch tapijt laten reinigen omdat er een vlek in zit? Of is uw perzisch tapijt toe aan een grondige reiniging? 

De voordelen bij het reinigen van Perzisch tapijt door Mister Kool's

Na verloop van tijd zal uw perzisch tapijt vervuild raken en kan door een grondige en duurzame reiniging de oorspronkelijke uitstraling terug verkregen worden. Bij Mister KOOL’s zijn we gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten tapijt. We reinigen vast tapijt, karpetten en perzische tapijten. Bij het laten reinigen van tapijt door Mister KOOL’s bent u ervan verzekerd dat er een optimaal resultaat behaald zal worden. Vooraf komen we graag op locatie uw perzisch tapijt bekijken en eventueel een test doen om duidelijk te hebben welk eindresultaat er behaald kan worden.

De voorden van perzisch tapijt laten reinigen door Mister KOOL’s:

  • Optimale kwaliteit, kennis & service bij het duurzaam reinigen van perzisch tapijt
  • Specialist in het herstellen van perzisch tapijt
  • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
  • Passend advies voor uw situatie
  • Vakkundige medewerkers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Afspraak = Afspraak

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

Mister KOOL’s specialist in perzisch tapijt schoonmaken

Een perzisch tapijt heeft in uw woning veel te verduren, er wordt immers op gelopen en (helaas) soms ook op geknoeid. Dit valt niet te voorkomen maar gelukkig kunnen de gevolgen wel opgelost worden door professionele tapijtreiniging. 

Allereerst starten we met het inspecteren van uw perzisch tapijt. Hierbij kijken we naar zaken als aanwezige vlekken, vervuiling, kleurdoorloop en beschadigingen. Vervolgens kan op basis van deze inspectie de optimale behandeling worden vastgesteld voor het reinigen van het tapijt.

Voor het grondig reinigen van een perzisch tapijt maken we gebruik van professionele schoonmaakmachines. Hiermee kunnen we een dieptereiniging uitvoeren waardoor uw tapijt of karpet weer als nieuw zal zijn. De kleuren zijn weer zoals u ze ooit heeft uitgekozen en nare geurtjes zijn niet langer aanwezig.

U zult profiteren van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tapijt reinigen. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uw perzisch tapijt weer als nieuw te herstellen. Hierdoor kunt u weer volop genieten van uw tapijt doordat het als nieuw is.

Kom in contact met een specialist

Wilt u uw perzisch tapijt laten reinigen door een specialist?
Neem contact op met Mister KOOL’s door uw gegevens in te vullen bij het contactformulier, stel eventueel een vraag of geef aan een afspraak te willen dan plannen we die op korte termijn in. 
Het is ook mogelijk om direct een scherpe offerte aan te vragen via het offerteformulier.

Daarom kiest u voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by