Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.9
Totaal aantal beoordelingen: 119
Beveelt ons aan: 96%

8

Goed resultaat

Snelle afhandeling, goed resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging fauteuil
Op 2021-11-30 17:10:37 door Rian

10

Geweldige klus gedaan

Onze marmeren vloer had na 20 jaar een grote beurt nodig. Met meerdere bedrijven gesproken maar bij Mister Kool’s hadden we het beste gevoel. Goede prijsafspraken gemaakt en vervolgens is de klus in 4 dagen geklaard. Zelf hoefden we ook niet met meubilair te sjouwen. Dat namen de mannen van mr Kool’s ook voor hun rekening. We zijn super tevreden en danken René, Bart en Siep voor het geweldig werk wat ze hebben gedaan. Dank voor jullie vakkundigheid en enthousiasme. Maaike en Lou Brounen

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Onderhoud marmeren vloer
Op 2021-11-25 15:56:25 door Lou en Maaike

9

Netjes en secuur gewerkt. Blij met het resultaat!

Wij hebben onze leisteen vloer laten reinigen, polijsten en impregneren en zijn ontzettend blij met het resultaat! Er is heel netjes en secuur gewerkt. Een aanrader!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en impregneren van leisteen vloer
Op 2021-11-11 14:30:49 door Lotte

10

Geweldig dat er op deze wijze gewerkt kan worden,

De tapijten zijn erg goed schoon gemaakt en geregeld kan ik terecht.Wij zijn erg tevreden met het behaalde resultaat en ook de prettige samenwerking.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijten
Op 2021-11-01 21:13:43 door Joke

8

Mister Kool is helemaal Cool !!!

We hebben een heel goede indruk gekregen van hun werkzaamheden en we kunnen dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen . Fam Wolthuis Weert

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer, 2 x bankstel en 1 x losse stoel met zitbank
Op 2021-10-30 12:52:56 door henk wolthuis

9

Facebook aktie heeft ons een schoon tapijt opgeleverd

Tot onze verrassing waren wij een van de drie prijswinnaars op Facebook. Vandaag hebben wij ons tapijt perfect gereinigd terug gekregen. Nogmaals hartelijk dank voor deze perfecte service.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt reiniging
Op 2021-10-27 22:03:08 door Annelies

8

Uitgevoerd zoals gevraagd. Goed resultaat en aardige cleaners

duidelijke planning, uitgevoerd zoals afgesproken en een prima resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloeren reinigen en behandelen
Op 2021-10-26 08:40:55 door Jan Willem

8

Super fijne firma om mee samen te werken

Goede fijne samenwerk g

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging van een super vuil tapijt.
Op 2021-10-25 20:48:46 door Frea Spierings

8

Prima geregeld

Personeel is keurig. Afspraken worden goed nagekomen en de vloerbedekking is flink opgeknapt van de schoonmaakbeurt

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen vloerbedekking
Op 2021-10-25 09:06:18 door Francine

9

Resultaat is beter dan verwacht.

Met grote zorg en kennis hebben de jongens de oneffenheden in de marmeren vloer uitgevlakt en daarna mooi op glans afgewerkt. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Marmeren vloer uitgevlakt en gepolijst.
Op 2021-10-14 21:30:30 door Dhr. Wim

9

Hele goede service.

Ze houden zich aan de belofte, wanneer kunnen we komen om iets op te halen en/of wanneer kunnen we het weer thuis afleveren. Goed contact met de klantenservice.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt reiniging
Op 2021-10-07 18:18:03 door Agnes

8

Top

Mijn bank ziet er weer als nieuw uit. Helemaal blij mee.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen bank
Op 2021-09-21 08:24:34 door Jeanny

9

Mister kool is perfect! Prachtig kleed terug gekregen

Snel offerte gekregen, tegen een redelijke prijs worden de kleden gereinigd en het resultaat is perfect. Wij komen graag weer terug

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Ziegler kleed reinigen
Op 2021-09-20 12:11:51 door Roel

10

zeer goede uitvoering en bijzonder net personeel. Resultaat was boven verwachting

Super goed resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tegelvloer reinigen
Op 2021-09-14 11:21:25 door Frans

10

Super service en kwaliteit

Aan ons verzoek om spoedig een vlek te verwijderen werd snel voldaan. Vakwerk en goede service, zelfs op vrijdagavond.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen bank
Op 2021-08-31 14:33:01 door Tom

9

Prima geregeld

Vriendelijk personeel en ze doen wat ze beloven

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaak stoelen
Op 2021-08-21 00:43:19 door Herman Feddema

8

Goed

Eerlijk mooi op afspraak werken netjes zeer tevreden

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Trap schoongemaakt
Op 2021-08-10 11:13:57 door Peter Cornelissen

10

Eerlijk advies.

Wilden onze bank laten reinigen maar het advies is dit niet te doen daar anders de structuur en kleur sterk gingen vervagen. Dit vonden wij een eerlijk advies en bespaart ons een aardig bedrag. Daarbuiten is de heer Frenken een vriendelijke en joviale man waar wij het gelijk goed mee konden vinden. Peter, bedankt voor je advies en als we iets hebben bellen we zeker jou.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Geen
Op 2021-08-06 10:19:28 door Anna

9

Zeer talentvolle specialisten aan het werk !!

Professionele inschatting van het probleem. Goede toelichting op de oplossingsrichting, met voorbeeldstuk. Snelle reactie voor het behandelen van de vloer. Snelle reactie voor de afhandeling van het papierwerk. Prachtig resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Natuurstenen vloer geïmpregneerd
Op 2021-07-30 15:10:10 door Gerard Meijer

10

Super!!

Heel blij met onze schone vloer Veel ergernis gehad van de vele vlekken, Deze waren door het professionele schoonmaken verdwenen als sneeuw voor de zon!! Echt heel blij mee ik raad mister kool’s iedereen aan!! Gr. Fam Verseput

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen tegelvloer
Op 2021-07-27 11:01:01 door Fam verseput

9

Zeer goed en volgens afspraak

De eerste afspraak en de uitvoering van de offerte zijn snel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. De mensen van Mister Kool's zijn vriendelijk en efficient qua werk. Als extra ook gedeeltelijk voegen bijgewerkt welke beschadigd waren !! Als verbeterpunt zou eventueel de offerte kunnen zijn mbt manuren etc maar ik begrijp dat het moeilijk is deze precies in te schatten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer + plinten reinigen en in coating setten
Op 2021-07-26 11:56:34 door Gerard

10

Weer verliefd op mijn vloer

De offerte ging vooral om de douche cel met getrommeld marmer. Daarbij zouden ze de gang vloer met Portugese tegels doen. De gang vloer is weer zo mooi geworden dat ik opnieuw verliefd erop ben. Bij de douche waren ze zo eerlijk om te zeggen dat het resultaat minder dan 70% zou zijn omdat 15 jaar intensief gebruik teveel vuil heeft achtergelaten. Eerlijkheid waardeer ik enorm, vandaar de 5 sterren. Ik kan mister kool door mijn ervaring echt aanraden. Groet, Rosalie.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen vloer gang en douchecel
Op 2021-07-22 09:10:12 door Rosalie

10

Topservice; snel, vriendelijk en goed resultaat

Het tapijt is schoner geworden dan ik gehoopt en verwacht had. Heel blij mee, net als met de snelle service en vriendelijke medewerkers!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijtreiniging
Op 2021-07-13 09:57:05 door Anne

7

Goed

Alleen was er bij de offerte opmaken niet verteld dat het een getrommelde vloer was

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen en behandeling van natuursteen vloer
Op 2021-07-10 17:26:16 door mevrouw. M Lievens

9

Ben erg prettig geholpen

Alles is prima verlopen

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking schoongemaakt
Op 2021-07-01 01:15:14 door Gerda

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by