Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.8
Totaal aantal beoordelingen: 53
Beveelt ons aan: 100%

9

Top, kan mijn tafelkleed weer gebruiken!

Deskundig advies en snel geleverd

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlek uit kleed verwijderen
Op 2020-08-06 10:10:23 door Joyce Beekhuizen

8

Tapijt weer fris en schoon.

Het door ons aangeleverd tapijt was serieus vies, en is nu weer fris en schoon.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt uitgewassen en extra behandeld tegen urinegeur van ons huisdier.
Op 2020-08-03 16:42:26 door Dhr Geurts

10

Helemaal naar verwachting!

Grondig maar toch behoedzaam, betrouwbaar en naar tevredenheid afgehandeld.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Keuken en slaapkamer
Op 2020-08-03 14:28:13 door Trudy

10

Snelle afhandeling, het resultaat is als verwacht.

Een gebruikt vloerkleed wordt na reiniging nooit als nieuw, maar het is zéker opgeknapt. Ben blij dat ik het heb laten doen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed is gereinigd.
Op 2020-08-03 11:56:10 door Astrid

9

zeer leuke mensen.

Alles netjes schoon gemaakt en af gedekt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? bankstel gereinigt
Op 2020-07-28 11:44:42 door Wim Koppes

6

Mijn verwachting was waarschijnlijk te hoog gespannen.

Mijn bank vertoonde na behandeling meer slijtageplekken. De eerste zes treden van de trap van de begane grond naar de eerste verdieping ook. De rest van de trap en de tweede trap zijn er zeker van opgeknapt. Evenals de stoel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schoonmaak van bank, stoel en twee trappen
Op 2020-07-28 09:30:05 door Tineke

8

Super geholpen en onze vloer weer als nieuw!

Korte lijnen, binnen 2 weken een offerte en de afspraak gepland om de vloer aan te pakken. Wij zijn er erg blij mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer behandeld
Op 2020-07-02 18:53:35 door Elise

8

Positief

Prettig contact met Peter Frenken. Infogesprek was duidelijk. Behandeling van onze Noorse leisteen was prijzig, maar is goed opgeknapt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaken en coaten
Op 2020-07-02 12:16:53 door Paul

10

Heel goed resultaat!

Vloerbedekking is goed schoon geworden en de bobbels zijn nagenoeg weggetrokken (beoordeeld daags er na, ik ga het vandaag nog eens bekijken)

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking gereinigd
Op 2020-07-02 10:30:46 door dhr. Jos Drissen

7

snel gewerkt, beter wat later in het jaar kunnen inplannen

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er weinig collega's geweest. Achteraf gezien hadden we de vlekverwijdering beter wat later kunnen plannen, zat nu wat dicht op de totale tapijtreiniging. Verder heel snel gewerkt, ze waren zo klaar.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlekverwijdering en reinigen inlopen
Op 2020-06-16 12:46:43 door Ellis

7

Met wat aansturing prima werk. Service rondom opdracht keurig

Komen afspraken netjes na, bellen indien iets later. Direct offerte gemaakt, wat prettig was. Prijsopgaaf niet geheel eerlijk. Aangegeven was 1 hele dag werk. Werknemer was al binnen 5,5 uur klaar. Werknemer mag meer totaalplaatje bekijken, dus ook roostertjes verwijderen, en delen waar vloer doorloopt in kast of onder deur door meenemen in schoonmaakwerk.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen Belgisch hardsteen vloer
Op 2020-06-15 19:21:01 door Puck

8

Fraai resultaat!

De vloer van de woonsalon in mijn huis was ernstig gehavend door een forse wijnvlek. Deze vloer is geheel gereinigd. De vlek zit er niet meer. Maar de afwerking van een en ander had wel wat preciezer gemogen. uw voorstel : hele vloer reinigen en polijsten had m. i. behoren te resulteren in een compleet “nieuwe vloer”. Toch nog enkele vloerdelen met streep-effecten en kleine storende vlekjes. De gang daarentegen: grote antieke marmerplavuizen is schitterend geworden !! Echt topresultaat. Reuze happy mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Woonkamer en gang
Op 2020-05-23 16:20:29 door Maurice Ackermans

9

Na 20 jaar weer een geweldige nieuwe marmeren vloer!

Na 20 jaar omdat wij nooit hebben geweten dat een marmeren vloer om de 4 a 5 jaar gereinigd moest worden. We hebben dat 1x in al die jaren laten doen en na advies van Mister Kool's hebben we de vloer nu grondig laten behandelen. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige nieuwe vloer met weer schone witte voegen. Ook de strepen waar we met de wieltjes van onze stoelen overheen gingen zijn helemaal verdwenen!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schrobben, slijpen en impregneren
Op 2020-05-21 10:33:27 door Henk

10

prima in alle zijn facetten

snelle reactie, duidelijke afspraken, goede service en het allerbelangrijkst deskundig en net personeel die zeer goed werk leveren.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer slijpen etc.
Op 2020-05-20 09:12:32 door Wout

10

betrokken

We zijn zeer tevreden over de spontane actie van Peter om ons "uit de zorgen" te helpen. Goede adviezen en tot slot een perfecte boenbeurt die onze houten vloer weer maakt zoals we wensen. Heel blij met de betrokkenheid en de open communicatie. Dank!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer herstel
Op 2020-05-01 16:40:58 door Annie

8

Prima reiniging vloer en banken

Ik heb een ceramische vloer (ca. 100 m2), twee bankstellen en een karpet laten reinigingen. Met twee man sterk was de klus binnen 1 dag geklaard. Alle vlekken en de grijze waas op de vloer zijn volledig verdwenen. Ook zijn de voegen gereinigd en weer als nieuw.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer, bankstel en karpet
Op 2020-04-20 14:10:54 door Ron

10

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging
Op 2020-03-26 19:50:36 door Janske

8

zeer klantvriendelijk bedrijf

is het resultaat niet wat de klant beoogt, is er zonder meer een reële oplossing te vinden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen fauteuil
Op 2020-03-26 17:51:51 door Albert Peulen

9

Super

Geheel volgens afspraak onze leistenen vloer schoongemaakt en geïmpregneerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer schoongemaakt
Op 2020-03-23 10:35:39 door mevr. Gerdie

10

Professioneel, kundig en ervaren

Professionele intake waarbij mijn wensen naast de mogelijkheden van Mister Kool's worden gelegd. Men is eerlijk ook over dingen die niet kunnen of mogelijk anders kunnen uitpakken. Dat geeft vertrouwen. De werkzaamheden zijn heel erg netjes en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd door klantgerichte medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? polijsten marmeren vloer
Op 2020-03-16 09:17:35 door Jackie

10

Vaklui

Mister Kools heeft bij ons onze marmeren vloer hersteld (vlekken) en opnieuw gepolijst . We zijn er erg blij mee onze vloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien 👌 Ontzettend aardige en behulpzame medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Herstelwerkzaamheden marmeren vloer
Op 2020-03-12 14:13:58 door Gerton en Judith Peeters

10

PERFEKT werk...

Wij zijn SUPER tevreden over de reiniging van onze meubels.... 'N echte aanrader....

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 stoelen/bank/en tapijt gerijnigd
Op 2020-03-09 09:32:08 door W Voort

9

Zeer positief

Schoonmaak gebeurde door goed uitziende jongeman, harde werker. Na een paar dagen (het tapijt was nu droog) bleek de door hondenpoep uitgebeten plek nog goed zichtbaar. Na 1 telefoontje inspectie door Mister Kool, waarna binnen enkele dagen de uitgebeten plek nogmaals werd gereinigd. Plek is nu bijna niet meer zichtbaar. Erg tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tapijt
Op 2020-02-13 09:29:48 door José

9

Geweldig service altijd bereid tot een antwoord en cirrecte afhandeling

Bij het eerste bezoek in ons nieuwe huis waarin Peter de vloer kwam bekijken om te zieb wat er precies speelde kwam hij tot de conclusie dat de vloer erg vies was .Vonden wij ook. Na Enkele test zij hij dit gaat lukken. Nou wat hebben ze een werk gehad maar het resultaat mag er zijn niet meer re herkennen. Top werk met leuke mensen bereid voor dat stukje extra voor een tevreden klant. Mannen ik beveel jullie overal aan. Het kost wat maar dan heb je wel resultaat. gr R van de Warenburg.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen vloer
Op 2020-02-07 10:24:22 door Ronald

7

correcte afwikkeling

Correcte afwikkeling goede kwaliteit prettig personeel

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloerbedekking reiniging verdieping
Op 2020-02-03 17:11:26 door Helena van Hoorn

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by