Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.9
Totaal aantal beoordelingen: 101
Beveelt ons aan: 96%

9

Zeer talentvolle specialisten aan het werk !!

Professionele inschatting van het probleem. Goede toelichting op de oplossingsrichting, met voorbeeldstuk. Snelle reactie voor het behandelen van de vloer. Snelle reactie voor de afhandeling van het papierwerk. Prachtig resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Natuurstenen vloer geïmpregneerd
Op 2021-07-30 15:10:10 door Gerard Meijer

10

Super!!

Heel blij met onze schone vloer Veel ergernis gehad van de vele vlekken, Deze waren door het professionele schoonmaken verdwenen als sneeuw voor de zon!! Echt heel blij mee ik raad mister kool’s iedereen aan!! Gr. Fam Verseput

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen tegelvloer
Op 2021-07-27 11:01:01 door Fam verseput

9

Zeer goed en volgens afspraak

De eerste afspraak en de uitvoering van de offerte zijn snel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. De mensen van Mister Kool's zijn vriendelijk en efficient qua werk. Als extra ook gedeeltelijk voegen bijgewerkt welke beschadigd waren !! Als verbeterpunt zou eventueel de offerte kunnen zijn mbt manuren etc maar ik begrijp dat het moeilijk is deze precies in te schatten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer + plinten reinigen en in coating setten
Op 2021-07-26 11:56:34 door Gerard

10

Weer verliefd op mijn vloer

De offerte ging vooral om de douche cel met getrommeld marmer. Daarbij zouden ze de gang vloer met Portugese tegels doen. De gang vloer is weer zo mooi geworden dat ik opnieuw verliefd erop ben. Bij de douche waren ze zo eerlijk om te zeggen dat het resultaat minder dan 70% zou zijn omdat 15 jaar intensief gebruik teveel vuil heeft achtergelaten. Eerlijkheid waardeer ik enorm, vandaar de 5 sterren. Ik kan mister kool door mijn ervaring echt aanraden. Groet, Rosalie.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen vloer gang en douchecel
Op 2021-07-22 09:10:12 door Rosalie

10

Topservice; snel, vriendelijk en goed resultaat

Het tapijt is schoner geworden dan ik gehoopt en verwacht had. Heel blij mee, net als met de snelle service en vriendelijke medewerkers!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijtreiniging
Op 2021-07-13 09:57:05 door Anne

7

Goed

Alleen was er bij de offerte opmaken niet verteld dat het een getrommelde vloer was

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen en behandeling van natuursteen vloer
Op 2021-07-10 17:26:16 door mevrouw. M Lievens

9

Ben erg prettig geholpen

Alles is prima verlopen

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking schoongemaakt
Op 2021-07-01 01:15:14 door Gerda

10

helemaal TOP!!

Na jarenlange ergernis over onze leistenen vloer hadden we de hoop al opgegeven hier ooit nog blij mee te worden. Totdat deze behandeld was door Mister KOOL's. Geweldig!! Eindelijk na 20 jaar blij met onze vloer. Bedankt!!! Helemaal geweldig

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen en impregneren leistenen vloer
Op 2021-06-30 12:30:07 door Door

10

We zijn ZO tevreden dat we dit bedrijf zondermeer bij ieder kunnen aanbevelen

Er waren eerst wat misverstanden , maar het ging hier dan ook om een open-korrel grindvloer die voor het eerst in ruim 30 jaar een "dieptre-reiniging" zou ondergaan. Er was een na-reiniging nodig die deze keer erg zorgvuldig werd uitgevoerd met als resultaat een zo goed als nieuwe vloer .Al na één dag vrijwel GEEN GEUR meer . Het team dat bij ons werkte was beleefd en voorkomend en leverde werk af als of het voor henzelf was. We zullen echt geen 30 jaar meer wachten om het weer te laten doen .

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? totale reiniging van een grof-korrelige grindvloer ( o.a. vlekken verwijderen en diep-reiniging)
Op 2021-06-29 23:43:56 door Michael en Marie-Louise

10

prima

nette heren die het schoon maken van de vloer goed en netjes hebben uitgevoerd en alles schoon hebben achtergelaten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer gereinigd.
Op 2021-06-28 20:57:53 door dhr. en mevr. Lankhuijzen.

9

We zijn zeer tevreden met de service en met het eindresultaat

zeer tevreden met het resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schuren en lakken vloer
Op 2021-06-21 11:49:58 door Judith

8

Tevreden.

Wat afgesproken is wordt keurig en prima klantvriendelijk afgewerkt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en impregneren vloer.
Op 2021-06-19 07:27:06 door Rina

10

Betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Betrouwbaar en soepel in het maken van afspraken. Kwalitatief goed werk met resultaat boven verwachting. Prettig personeel om in huis te hebben.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Marmoleum vloer opknappen
Op 2021-06-10 10:56:17 door Dorus

10

super

Super klantvriendelijke, meedenkend, flexibel kortom top

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer gereinigd
Op 2021-06-03 17:59:52 door Karima

10

Prima!

Prima

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Granito vloer wordt gereinigd
Op 2021-06-02 13:22:31 door Wiep

9

Tevreden.

Zeer goede ervaring . Goede planning en goede planner

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloeronderhoud
Op 2021-05-29 20:35:19 door Myriam

10

Resultaat overtreft onze verwachtingen.

De werkzaamheden verliepen volgens afspraak. Mister Kool’s heeft keurig werk afgeleverd. Het graniet en marmer ziet er prachtig uit. De vloer is als nieuw. We zijn bijzonder blij met het resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en sealen stenen vloer.
Op 2021-05-27 18:37:45 door Angelo Koenen Agenturen

10

Super klantgericht en vriendelijk.

Professioneel bedrijf met gevoel voor de klant!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerreiniging
Op 2021-05-24 15:57:05 door Natasja

10

Onze 12 jaar oude vloerbedekking is weer helemaal mooi geworden!

De medewerker van Mr. Kool was heel consciëntieus in zijn werk. Aanvankelijk zaten er een paar (lucht) bulten in de vloerbedekking, maar na een dag waren deze weer glad getrokken. We zijn tevreden met het resultaat en hopen nu nog vele jaren vooruit te kunnen met deze vloerbedekking (wollen tapijt)

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen het wollen tapijt in de woonkamer, serre en kantoor
Op 2021-05-20 18:32:03 door Geert

10

Helemaal goed !

Onze marmeren vloer ziet er weer top top uit . We kunnen er weer jaren tegen met een glanzende goed onderhouden vloer De samenwerking was prettig en de mensen die het werk moesten doen waren super !

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Polijsten vloer en vensterbanken
Op 2021-04-28 13:47:22 door Piet en Jacqueline

8

de vloer is zorgvuldig schoongemaakt en opgeknapt

Er werd netjes gewerkt de muren zijn afgeschermd, de vloer heeft weer de uitstraling van een nieuwe vloer. Helaas zijn niet alle resten weg van de oude keuken, op een aantal plaatsen is dit wel gelukt maar niet overal. De plinten van de oude keuken waren van dezelfde leisteen en op sommige plaatsen is de aanhechting nog zichtbaar.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? leistenen vloer reinigen en polishen
Op 2021-04-24 11:53:24 door Rian

8

Goed voorwerk en tevreden over het resultaat

Goed voorwerk en meteen een offerte aan huis, we zijn tevreden over het resultaat van de reiniging

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reiniging vloer, karpet en bankstel
Op 2021-04-19 12:40:03 door familie Van Lin

9

We hebben weer een zo goed als nieuwe vloer

Onze natuur stenen vloer van getrommeld marmer is zo mooi geworden. Dit is boven verwachting. Ik was erg kritisch op het werk van de mannen ( dat is wie ik ben, ze deden het prima) maar René heeft hier heel fijn op gereageerd en mij meegenomen in het proces. Wij zijn een meer dan tevreden klant en het resultaat mag er zijn!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen van natuursteen vloer
Op 2021-04-19 09:15:20 door Winy

10

Ongekend goede service!

Onlangs onze karpetten laten reinigen door Michel en team. Naast dat de reiniging goed is gedaan, was de service ongekend goed: transparant, eerlijk en flexibel. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben ze een realistische indicatie gegeven in hoeverre de gebruikte karpetten te reinigen waren en tegen welke kosten. Door o.a. ons tussentijds op de hoogte te stellen van de vorderingen en in overleg te bepalen of het gewenste resultaat behaald was, hebben we een zeer positieve ervaring opgedaan. Zeker aan te raden voor een volgende klus.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Karpetten reinigen
Op 2021-04-12 12:48:14 door Bart

2

Vloer laten reinigen totale mislukking

Onze vloer laten reinigen in de zomer 1e keer niet goed gebeurd! 2e keer terug gekomen nog slechter gebeurd! Onze vloer zou er weer 10 jaar tegen aan kunnen! Nou als je hem nu zou zien de vloer om te janken!!!! Hij is nog slechter dan dat hij was.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer reinigen
Op 2021-04-07 00:00:08 door Danielle

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by