Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.8
Totaal aantal beoordelingen: 61
Beveelt ons aan: 100%

9

Geweldig , komt na wat hij zegt te doen

Na levering van een schoon tapijt, vergeten de flacon vlekkenreiniger af te geven. Na 2 dagen werd deze per post alsnog bezorgt. Toen weer een mailtje verstuurt voor de perfecte nazorg , Mister Kool kon dit wel waarderen, want dan wist hij ook zeker dat alle diensten correct waren uitgevoerd.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 tapijten gereinigd
Op 2020-10-21 10:29:29 door Tonny

8

Goed gedaan

Jullie hebben by myn moeder vorig jaar haar vloerbedekking gedaan. Zag er mooi uit. Maar helaas is het nou weer net als voorheen. Jammer.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking
Op 2020-10-05 22:56:21 door Mirjam

10

Helemaal top!

Mijn tegelvloer van natuursteen ziet er uit als nieuw! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Service en producten zijn uitstekend.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tegelvloer (natuursteen)
Op 2020-09-21 09:57:51 door Marcus

9

Zeer tevreden ;vakwerk

Vakwerk en een zeer goede service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Drie wollen tapijten schoonmaken Waren zeer vuil
Op 2020-09-10 14:24:28 door Leo

7

prettig positief

de vloer ziet er mooi glanzend uit enkele opmerkingen. de kleur van de vloerreparaties is te licht. ik hoop dat dit zal bijkleuren anders zullen wij contact met u opnemen om de kleur aan te passen. op dit moment zijn de armleuningen nog niet helemaal droog. Het is nog te vroeg om te beoordelen of de vlekken helemaal verdwenen zijn Wij hebben dit gemeld aan uw medewerker. , hij adviseerde ons : als we niet helemaal tevreden zijn we contact met u moeten opnemen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? travertin vloer en banken gereinigd
Op 2020-09-03 15:56:17 door j

8

Tevreden

Nette medewerker, conform afspraak.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Bank gereinigd
Op 2020-08-28 07:59:05 door Martin

10

Echt de moeite waard!!!

Heb een nieuw huis gekocht met hardstenen vloer en eiken trap en verdiepingsvloeren. Eerst dacht ik nou ja zou het wat zijn maar na enkele filmpje dacht ik laat ik het maar proberen. De prijs was stevig maar voor een heel huis en 200m2 vloer is het logisch. Het resultaat is waanzinnig de vloeren lijken net nieuw of het net gelegd is. Vloeren zijn geschuurd geslepen geseald en alles kan er weer jaren tegenaan.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Hardstenen vloer en eiken vloer/trappen onderhoud
Op 2020-08-24 09:21:15 door Guy

8

Super goed geregeld

Goed geregeld.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen intrieur boot
Op 2020-08-13 19:53:16 door Frank

9

Top, kan mijn tafelkleed weer gebruiken!

Deskundig advies en snel geleverd

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlek uit kleed verwijderen
Op 2020-08-06 10:10:23 door Joyce Beekhuizen

8

Tapijt weer fris en schoon.

Het door ons aangeleverd tapijt was serieus vies, en is nu weer fris en schoon.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt uitgewassen en extra behandeld tegen urinegeur van ons huisdier.
Op 2020-08-03 16:42:26 door Dhr Geurts

10

Helemaal naar verwachting!

Grondig maar toch behoedzaam, betrouwbaar en naar tevredenheid afgehandeld.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Keuken en slaapkamer
Op 2020-08-03 14:28:13 door Trudy

10

Snelle afhandeling, het resultaat is als verwacht.

Een gebruikt vloerkleed wordt na reiniging nooit als nieuw, maar het is zéker opgeknapt. Ben blij dat ik het heb laten doen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed is gereinigd.
Op 2020-08-03 11:56:10 door Astrid

9

zeer leuke mensen.

Alles netjes schoon gemaakt en af gedekt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? bankstel gereinigt
Op 2020-07-28 11:44:42 door Wim Koppes

6

Mijn verwachting was waarschijnlijk te hoog gespannen.

Mijn bank vertoonde na behandeling meer slijtageplekken. De eerste zes treden van de trap van de begane grond naar de eerste verdieping ook. De rest van de trap en de tweede trap zijn er zeker van opgeknapt. Evenals de stoel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schoonmaak van bank, stoel en twee trappen
Op 2020-07-28 09:30:05 door Tineke

8

Super geholpen en onze vloer weer als nieuw!

Korte lijnen, binnen 2 weken een offerte en de afspraak gepland om de vloer aan te pakken. Wij zijn er erg blij mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer behandeld
Op 2020-07-02 18:53:35 door Elise

8

Positief

Prettig contact met Peter Frenken. Infogesprek was duidelijk. Behandeling van onze Noorse leisteen was prijzig, maar is goed opgeknapt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaken en coaten
Op 2020-07-02 12:16:53 door Paul

10

Heel goed resultaat!

Vloerbedekking is goed schoon geworden en de bobbels zijn nagenoeg weggetrokken (beoordeeld daags er na, ik ga het vandaag nog eens bekijken)

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking gereinigd
Op 2020-07-02 10:30:46 door dhr. Jos Drissen

7

snel gewerkt, beter wat later in het jaar kunnen inplannen

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er weinig collega's geweest. Achteraf gezien hadden we de vlekverwijdering beter wat later kunnen plannen, zat nu wat dicht op de totale tapijtreiniging. Verder heel snel gewerkt, ze waren zo klaar.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlekverwijdering en reinigen inlopen
Op 2020-06-16 12:46:43 door Ellis

7

Met wat aansturing prima werk. Service rondom opdracht keurig

Komen afspraken netjes na, bellen indien iets later. Direct offerte gemaakt, wat prettig was. Prijsopgaaf niet geheel eerlijk. Aangegeven was 1 hele dag werk. Werknemer was al binnen 5,5 uur klaar. Werknemer mag meer totaalplaatje bekijken, dus ook roostertjes verwijderen, en delen waar vloer doorloopt in kast of onder deur door meenemen in schoonmaakwerk.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen Belgisch hardsteen vloer
Op 2020-06-15 19:21:01 door Puck

8

Fraai resultaat!

De vloer van de woonsalon in mijn huis was ernstig gehavend door een forse wijnvlek. Deze vloer is geheel gereinigd. De vlek zit er niet meer. Maar de afwerking van een en ander had wel wat preciezer gemogen. uw voorstel : hele vloer reinigen en polijsten had m. i. behoren te resulteren in een compleet “nieuwe vloer”. Toch nog enkele vloerdelen met streep-effecten en kleine storende vlekjes. De gang daarentegen: grote antieke marmerplavuizen is schitterend geworden !! Echt topresultaat. Reuze happy mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Woonkamer en gang
Op 2020-05-23 16:20:29 door Maurice Ackermans

9

Na 20 jaar weer een geweldige nieuwe marmeren vloer!

Na 20 jaar omdat wij nooit hebben geweten dat een marmeren vloer om de 4 a 5 jaar gereinigd moest worden. We hebben dat 1x in al die jaren laten doen en na advies van Mister Kool's hebben we de vloer nu grondig laten behandelen. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige nieuwe vloer met weer schone witte voegen. Ook de strepen waar we met de wieltjes van onze stoelen overheen gingen zijn helemaal verdwenen!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schrobben, slijpen en impregneren
Op 2020-05-21 10:33:27 door Henk

10

prima in alle zijn facetten

snelle reactie, duidelijke afspraken, goede service en het allerbelangrijkst deskundig en net personeel die zeer goed werk leveren.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer slijpen etc.
Op 2020-05-20 09:12:32 door Wout

10

betrokken

We zijn zeer tevreden over de spontane actie van Peter om ons "uit de zorgen" te helpen. Goede adviezen en tot slot een perfecte boenbeurt die onze houten vloer weer maakt zoals we wensen. Heel blij met de betrokkenheid en de open communicatie. Dank!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer herstel
Op 2020-05-01 16:40:58 door Annie

8

Prima reiniging vloer en banken

Ik heb een ceramische vloer (ca. 100 m2), twee bankstellen en een karpet laten reinigingen. Met twee man sterk was de klus binnen 1 dag geklaard. Alle vlekken en de grijze waas op de vloer zijn volledig verdwenen. Ook zijn de voegen gereinigd en weer als nieuw.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer, bankstel en karpet
Op 2020-04-20 14:10:54 door Ron

10

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging
Op 2020-03-26 19:50:36 door Janske

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by