Headerafbeelding
Natuursteen laten reinigen
bij Mister KOOl’s

Ervaringen met Mister Kool's

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.8
Totaal aantal beoordelingen: 31
Beveelt ons aan: 100%

9

Zeer positief

Schoonmaak gebeurde door goed uitziende jongeman, harde werker. Na een paar dagen (het tapijt was nu droog) bleek de door hondenpoep uitgebeten plek nog goed zichtbaar. Na 1 telefoontje inspectie door Mister Kool, waarna binnen enkele dagen de uitgebeten plek nogmaals werd gereinigd. Plek is nu bijna niet meer zichtbaar. Erg tevreden.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Reiniging tapijt

2020-02-13 09:29:48 José

9

Geweldig service altijd bereid tot een antwoord en cirrecte afhandeling

Bij het eerste bezoek in ons nieuwe huis waarin Peter de vloer kwam bekijken om te zieb wat er precies speelde kwam hij tot de conclusie dat de vloer erg vies was .Vonden wij ook. Na Enkele test zij hij dit gaat lukken. Nou wat hebben ze een werk gehad maar het resultaat mag er zijn niet meer re herkennen. Top werk met leuke mensen bereid voor dat stukje extra voor een tevreden klant. Mannen ik beveel jullie overal aan. Het kost wat maar dan heb je wel resultaat. gr R van de Warenburg.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

reinigen vloer

2020-02-07 10:24:22 Ronald

7

correcte afwikkeling

Correcte afwikkeling goede kwaliteit prettig personeel

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

vloerbedekking reiniging verdieping

2020-02-03 17:11:26 Helena van Hoorn

9

goede service en samenwerking

goed geholpen, de vloer ziet er mooi uit.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

alle vloeren geboend

2020-02-03 15:47:20 Rene

10

Zo goed als nieuw.

Zeer goede reiniging, werkelijk een top resultaat

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Het reinigen van eetkamer stoelen die erg vervuild waren

2020-01-31 11:27:51 Peter

9

Wij zijn zeer tevreden.

Wij hebben overloop trap en huiskamer tapijt schoon laten maken het ziet er weer fris en schoon uit. Personeel erg vriendelijk. Wij kunnen iedereen dit Top bedrijf aan bevelen. Familie Jilesen Cuijk

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Overloop trap huiskamer vloerbedekking schoon gemaakt

2020-01-30 21:05:04 Wilma

8

Vlekjes weggewerkt

'Even een vlekje wegwerken' is een bekende reclameslogan waar de medewerkers van Mister Kool's wel raad mee weten! Prima resultaat bij onze bedrijfsvloerbedekking. We zijn tevreden over de snelle afhandeling en de kwaliteit. Een kritisch puntje: wanneer men het afgesproken tijdstip niet redt is het (als zakelijke klant) fijn om dat op tijd te weten.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Reinigen van vloerbedekking

2020-01-29 13:47:58 Rob

7

Goede, vriendelijke ervaring.

Tapijten zijn goed gereinigd. Wij zijn tevreden met het resultaat. Ook met de contacten met de medewerkers. De kosten zijn behoorlijk, maar dat wisten we toen we de opdracht gaven.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

2 tapijten gereiningd.

2020-01-28 15:19:55 Trudy

7

Vloerkleed is weer heel fris

Goede ervaring, op mijn vraag hoe de behandeling zou gaan, kreeg ik een duidelijke uitleg. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Vloerkleed en badmat gereinigd.

2020-01-27 21:14:33 Riet

8

prima

Zoals altijd na tevredenheid verlopen.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

conserveren van vloeren

2020-01-27 15:55:52 Jacqueline

8

Klantvriendelijk

Ze houden zich aan de afspraak. Tapijt was goed schoon.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Tapijt gereinigd

2020-01-27 15:37:48 Franja

9

Goede bereikbaarheid en onderling contact, goede service en een prima leverancier.

Leverancier voor jaarlijkse schoonmaak vloerbedekking. Komen na werktijd, maken schoon in avonduren, sluiten alles af, retourneren sleutel en 's ochtends kunnen we in een schone werkomgeving weer gewoon aan de slag. Prima formule voor ons !

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

jaarlijkse schoonmaak vloerbedekking

2020-01-27 08:38:50 Mariette

10

alles prima gegaan geen opmerkingen, zeer tevreden

Ben zeer tevreden.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

reinigen tapijt

2020-01-24 14:29:31 Gerda Seuren

10

Top

Goed voorgelicht, reële verwachtingen van prijs en kwaliteit geschetst. Klantgerichte, prettige service.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Bank reinigen

2020-01-23 22:17:27 Lisan

9

Tevreden over de snelle afhandeling en erg klantvriendelijk.

Snelle afhandeling en prima werk. Klantvriendelijk.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

2 fauteuils schoonmaken

2020-01-21 14:35:17 Nel

6

Als het niet in 1 keer goed is wordt het wel opgelost.

Flexibel bedrijf, top drukte in vakantie periodes , nette werknemers.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

conserveren en tapijtreinigen

2020-01-20 10:32:17 Jose

7

Het tapijt ziet er weer prachtig uit

Mooi op tijd opgehaald en zelfs voor de afgesproken datum op het nieuwe adres afgegeven.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

tapijt schoon gemaakt

2020-01-18 19:18:00 Piet

10

prettig en professioneel

Prettig in omgang, werken secuur, communiceren tijdig bij uitloop

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

sprayen

2020-01-17 20:47:39 Naasiha

8

Prima!

Goede prettige onderlinge communicatie en samenwerking! Grootste gedeelte van het werk word naar alle tevredenheid uitgevoerd. Ook als een klant niet helemaal tevreden is word het altijd naar tevredenheid van mij opgelost!

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Polymeren

2020-01-13 17:48:27 Arno

8

Vloer is prima gerepareerd en ziet er weer goed uit

Jammer van het late inseinen mbt uitzetten vloerverwarming.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

reparatie toplaag linoleum

2020-01-13 17:43:22 S Deenen

9

Tapijt was heel mooi schoon geworden. Klasse

Het tapijt werd netjes volgens afspraak opgehaald. Het duurde wel een week langer dan afgesproken voordat het weer terugkwam, maar het resultaat was er dan ook naar: een mooi schoon tapijt.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Tapijt reinigen.

2020-01-13 15:52:50 .J.A.

10

Leveren Geweldig werk.

Zeer positief altijd meedenkend en zeker goed en netjes naar de klanten toe. Ik kan kort en bondig zijn leveren zeker goed werk en zeer nette jongens nog nooit geen problemen gehad super🤙🤙🤙🤙

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Vloeronderhoud

2020-01-13 15:11:22 Myriam

10

Afspraak betrouwbaar en kundig. Snelle en correcte reactie

Afspraak betrouwbaar Snelle reactie

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Schoonmaken van bankstel

2020-01-13 15:07:07 Mevr. Coppis

10

Fijne samenwerking met de jongens.

De samenwerking met de voorman en de jongens verloopt goed. Kwaliteit is keurig.

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

Strippen,conserveren, tapijt reinniging, schrobben.

2020-01-13 14:02:15 Antje

10

Super positief

Trappen zien er weer goed uit en ben tevreden over het resultaat. Vriendelijke mensen. Top

Aanbevevelen?

Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd?

Ja

2 trappen gereinigd

2020-01-09 08:59:48 Fatima

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by