Headerafbeelding
Natuursteen vloer reinigen
bij Mister KOOL’s

Natuursteen vloer reinigen bij Mister KOOL's

Jouw natuursteen vloer reinigen zodat je nog jarenlang kan genieten van jouw prachtige natuursteen vloer? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Mister KOOL’s heeft meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen van natuursteen vloeren, zowel voor de particulieren- als de zakelijke markt. Wij zijn actief in heel Nederland en komen graag geheel vrijblijvend bij jou langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Verschillende soorten natuursteen vloer reinigen

Mister KOOL’s is meer dan 20 jaar de specialist in het reinigen van natuursteen vloeren. De volgende type natuursteen vloeren reinigen we dagelijks voor onze klanten in heel Nederland:

Interesse in het reinigen van één van bovenstaande vloeren? Bezoek één van bovenstaande pagina’s voor specifiekere informatie over het type vloer. Staat jouw natuursteen vloer er niet bij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

Offerte aanvragen

Natuursteen vloer schoonmaken en reinigen

Benieuwd naar wat wij doen om jouw natuursteen vloer te reinigen? Bij het reinigen van jouw natuursteen vloer komt veel bij kijken. We willen natuurlijk dat jij weer optimaal kunt genieten van jouw natuursteen vloer.

 

 • Tijdens stap 1 maken wij jouw natuursteen vloer goed schoon. Hierdoor is al het overtollige vuil van de vloer verwijdert en kan dit niet de overige werkzaamheden in de weg staan.
 • Tijdens stap 2 wordt de natuursteen vloer geslepen en gekristalliseerd. Dit komt ten goede van de glans en uitstraling. Jouw natuursteen vloer zal weer glanzen als nieuw!
 • De natuursteen vloer wordt tijdens stap 3 machinaal geschrobd met een reinigingsmiddel.
 • Tijdens stap 4 wordt alle vuil en vocht vervolgens opgenomen door de waterzuiger en wordt de vloer weer volledig schoongemaakt met water.
 • Tijdens stap 5 wordt de vloer geslepen met diverse kristalliseerpads. De hardheid van de slijppads kan je geheel zelf bepalen aan de hand van de glans die je wilt. De natuursteen vloer is nu geheel kras en beschadigingsvrij! Ook jouw vloer laten spiegelen? Dat kan! Met water en speciale poeder dweilen wij de vloer om een prachtige spiegelende laag over de vloer te brengen.
 • Als laatste stap wordt jouw natuursteen vloer nagespoeld met water. Jouw natuursteen vloer is weer als nieuw en je kan nog jarenlang hiervan gaan genieten!

contact opnemen

Natuursteen reinigen, wat vinden onze klanten?

Al meer dan 20 jaar hebben wij onze klanten mogen helpen met het reinigen van hun natuurvloer, zowel marmeren vloeren, als terrazzovloeren, granieten vloeren en leisteen vloeren. Veel klanten hebben een referentie achtergelaten en 100% van onze klanten aanbevelen ons aan anderen! Bekijk hier onze referenties.

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook in natuursteen vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOLs? Bezoek dan onze over ons pagina. 

Waarom jouw natuursteen reinigen bij Mister KOOL's?

 • Geen overlast van onze werkzaamheden
 • Jaarlijks jouw natuursteen vloer wél goed schoon en als nieuw
 • Langere levensduur door goed onderhoud
 • De uitstraling blijft behouden
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • Geen rand- en polymeeropbouw
 • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

Ja, ik wil mijn natuursteen vloer schoonmaken en reinigen

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw natuursteen vloer te laten reinigen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

De meest voorkomende werkzaamheden

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by