Headerafbeelding
Uw marmeren vloer
weer als nieuw!

Natuursteen laten reinigen
in Nijmegen

Heeft u een prachtige natuurstenen vloer in uw woning maar is deze dof of vervuild?
Na langere tijd zal bepaalde vervuiling er toe leiden dat uw vloer van natuursteen niet meer geheel te reinigen valt met normale reinigingsmiddelen.

De voordelen bij het reinigen van natuurstenen vloer door Mister Kool's

Wanneer u graag de oorspronkelijk uitstraling van uw vloer wilt herstellen dan kan dit door deze specialistisch te laten reinigen. Mister KOOL's is specialist in het reinigen van natuurgesteente zoals marmer, graniet, terrazzo & leisteen en staat garant voor een optimaal resultaat.

  • Optimale kwaliteit, kennis & service bij het duurzaam reinigen van natuursteen
  • Specialist in het herstellen van natuursteen
  • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
  • Passend advies voor jouw situatie
  • Vakkundige medewerkers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Afspraak = Afspraak

Lees hieronder verder over de specialistische reiniging van natuursteen.

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

Natuursteen reinigen in Nijmegen

Door flinke vervuiling, krassen of beschadigingen kan een natuurstenen vloer zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen wat zonde is van zo’n mooie duurzame vloer.
Tijdens uw wekelijkse schoonmaakroutine zal hardnekkig vuil zich niet geheel laten verwijderen. Dit komt met name doordat marmer, graniet, terrazzo & leisteen in veel gevallen poreus is en daardoor vuil zich kan ophopen in de vloer. Verder is het erg belangrijk dat de juiste schoonmaakmiddelen worden gebruikt en het contact met zure stoffen (zoals van frisdrank en fruitsappen) zo veel mogelijk beperkt wordt om beschadiging te voorkomen.
Ondanks het zo goed mogelijk verzorgen van uw natuurstenen vloer zal na verloop van tijd vuil zich toch ophopen. Daarnaast verkleuren ook de voegen in de loop der jaren door vuiligheid die op een gegeven moment zich niet meer eenvoudig laat verwijderen. Door een dieptereiniging met professionele apparatuur kunnen zowel het natuursteen als de voegen vakkundig gereinigd worden.

Mister KOOL’s specialist in natuurstenen vloeren schoonmaken

Een natuurstenen vloer laten schoonmaken is een specialistische klus waar Mister KOOL’s zich in heeft gespecialiseerd. Hierdoor beschikken we over zowel de kennis van natuursteen als de professionele reinigingsmachines waardoor uw vloer er weer als nieuw uit zal zien.

Profiteer van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van natuursteen reinigen. Dankzij deze ruime ervaring zijn onze specialisten in staat om gedegen advies te geven over de benodigde behandelmethode van uw specifieke natuurstenen vloer. Hiervoor komen we graag bij u thuis langs zodat we een test kunnen zetten waardoor duidelijk is welk eindresultaat we voor u kunnen behalen.

Kom in contact met een natuursteen specialist

Wilt u uw natuurstenen vloer laten schoonmaken door een specialist?
Neem contact op met Mister KOOL’s door uw gegevens in te vullen bij het contactformulier, stel eventueel een vraag of geef aan een afspraak te willen plannen dan plannen we die op korte termijn in.
Het is ook mogelijk om direct een scherpe offerte aan te vragen via het Offerte formulier.

Het resultaat telt!

<p>Resultaat marmeren vloer reinigen</p>

Marmeren vloer en vensterbank gereinigd

Bekijk het resultaat nadat deze marmeren vloer en marmeren vensterbank compleet gereinigd zijn door Mister KOOL's.
Al het marmer in de woonkamer is grondig gereinigd waardoor zowel de vensterbank als de vloer weer de oorspronkelijke uitstraling terug heeft. 

Werkwijze natuursteen reinigen

We starten met het schoonmaken van de natuurstenen onderdelen.
Vervolgens slijpen en kristalliseren we het natuursteen om de oorspronkelijk glans en uitstraling terug te halen.
Met behulp van professionele apparatuur schrobben we daarna het marmer met een reinigingsmiddel. De volgende stap is het slijpen van het marmer met kristalliseerpads, afhankelijk van het gewenste eindresultaat zullen deze geselecteerd worden. Door het kristalliseren van marmer verdwijnen krassen en beschadigingen. Marmer kan meer of minder spiegelend worden opgeleverd, dit hangt af van jouw wensen.

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw marmeren, granieten, terrazzo of leistenen vloer?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

<p>Resultaat vensterbank reinigen</p>

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by