Headerafbeelding
Meubels laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Bankstel laten reinigen bij Mister KOOL’s

Het bankstel in huis is een van de meest gebruikte meubels. Dit zorgt er ook voor dat het bankstel bloot staat aan vervuiling. Daarom is het aan te raden om regelmatig je bankstel te laten reinigen. Hier kan Mister KOOL’s je uitstekend bij helpen. Je kan bij ons je bankstel professioneel laten reinigen op locatie of wij komen langs bij je thuis of op kantoor om daar je bankstel en/of andere meubels te reinigen.

Bankstel reinigen op diep niveau

Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt, tast dit de kwaliteit en structuur van de bekleding aan. Ook kan het onaangename geurtjes met zich meebrengen. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging van jouw meubilair waarmee vlekken en verschillende allergenen uit de meubels verwijderd worden. Zo kun je onder meer terecht voor:

  • Bank laten reinigen
  • Stoelen reinigen
  • Fauteuil reinigen

Natuurlijk kunnen andere meubelstukken ook gereinigd worden indien nodig.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Bankstel reinigen kosten

De bankstel reinigen kosten hangen direct samen met een aantal factoren. Zo is de vorm van vervuiling belangrijk, waar een stofvlek eenvoudiger dan een vochtvlek aan te pakken. Ook hangt het af van de soort bekleding. Wanneer we gevraagd worden om bankstellen te laten reinigen, maken we dan ook graag een afspraak om te kijken of vragen we foto’s op. Aan de hand van de geconstateerde materialen, vuilen en hoeveelheid, maken wij graag een offerte voor je op.

Bankstel laten reinigen op locatie

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels thuis te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Echter is dit allen voor kantoren en bedrijfspanden.

contact opnemen

Bankstel laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om je bankstel te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en inspectie. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct een offerte voor jouw bankstel?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Direct offerte aanvragen

De meest voorkomende werkzaamheden

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by