Headerafbeelding
Marmeren vloer laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Marmeren vloer laten reinigen bij Mister KOOL’s

Jouw marmeren vloer laten reinigen zodat je nog jarenlang van een jouw prachtige marmeren vloer kan genieten? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Mister KOOL’s heeft jarenlange ervaring met het reinigen en schoonmaken van marmeren vloeren en is actief in heel Nederland. Onze vakkundige medewerkers zijn in heel Nederland al jarenlang actief met het schoonmaken van natuursteen vloeren, waaronder marmeren vloeren. Mister KOOL’s is dus dé specialist op het gebied van marmeren vloeren reinigen en wij gaan graag voor je aan de slag. Wij komen graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Je kan ook direct online een offerte aanvragen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak inplannen? Geen probleem! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Waarom marmeren vloer reinigen bij Mister KOOL's?

Een terechte vraag! Je wilt namelijk dat jouw marmeren vloer goed wordt gereinigd. Wij geven graag antwoord op jouw vraag. Voor het reinigen van jouw marmeren vloer kies je voor Mister KOOL's om de volgende redenen:

 Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

 Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

 Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

 Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

 

Marmeren vloer laten schoonmaken, hoe hebben eerdere klanten dit ervaren?

Veel van onze klanten genieten al van hun gereinigde marmeren vloer. Benieuwd naar de tevredenheid van onze klanten? Wij zijn verheugd jou mede te delen dat 100% van onze klanten ons ook aanbevelen aan anderen. Lees hier onze referenties.

Offerte aanvragen

Marmeren vloer reinigen, wat kost dat?

Bij het reinigen van een marmeren vloer komt veel bij kijken. De juiste aanpak verschilt hierbij per situatie. Daarom komen wij graag eerst geheel vrijblijvend op gesprek om jouw behoeften en wensen in kaart te brengen en de marmeren vloer te beoordelen. Op basis van onze bevindingen geven we vervolgens een advies en offerte op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw marmeren vloer er weer als nieuw uit ziet en je weer optimaal kunt genieten van jouw gereinigde marmeren vloer. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze reinigingsspecialisten.

contact opnemen

Marmeren vloer reinigen, wat komt daarbij kijken?

Bij het reinigen van een marmeren vloer komt veel bij kijken. Wanneer het gaat om het reinigen van jouw marmeren vloer, zullen wij nader te werk gaan:

  • Wij maken jouw marmeren vloer eerst goed schoon.
  • Vervolgens zullen wij jouw marmeren vloer gaan slijpen en kristalliseren. Hierdoor zal de glans en uitstraling van jouw marmerenvloer uiteindelijk terugkomen.
  • Vervolgens zullen wij jouw marmeren vloer machinaal gaan schrobben met een reinigingsmiddel. Het overtollige vuil en vocht wordt door de waterzuiger opgenomen.
  • Vervolgens dweilen we de marmeren vloer met water.
  • Vervolgens verwijderen wij de krassen en beschadigingen op jouw marmeren vloer. Dit doen we door de marmeren vloer te slijpen met diverse kristalliseerpads.
  • Hierna hebben we de optie om de marmeren vloer glanzender en daardoor spiegelend te maken. Mocht je dit willen, dan dweilen we de vloer nog een keer met water en speciale poeder. De speciale poeder en de roterende machinale werking zorgt voor het opwekken van kristallisatie. Dit zorgt voor een ultieme glans.
  • Als laatste wordt de marmeren vloer volledig nagespoeld met water. Alle restanten worden netjes verwijdert, zodat jouw marmerenvloer weer glanst als nieuw.

Mister KOOL’s kijkt per situatie welke marmeren vloer behandeling er bij jouw marmeren vloer nodig is.

Over ons

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook in marmeren vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOLs? Bezoek dan onze over ons pagina. 

Afspraak maken om uw marmeren vloer schoon te maken?

Ben je helemaal overtuigd van onze werkwijze en wil je graag een afspraak in plannen? Geweldig om te horen! Wij helpen jou graag met het schoonmaken en reinigen van jouw marmeren vloer. Maak geheel vrijblijvend een afspraak aan. Direct een offerte aanvragen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend een offerte online aan. Eventuele foto’s van uw marmeren vloer kan je mee versturen. Hierdoor kunnen nog beter de beste aanpak inschatten. Heb je vragen? Dan kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

De meest voorkomende werkzaamheden

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by