Headerafbeelding
Uw marmeren vloer
weer als nieuw!

Marmer schoonmaken

Het goed onderhouden en tijdig schoonmaken van marmer zorgt ervoor dat deze prachtige steensoort zijn originele uitstraling zal behouden.
Door de luxueuze look die marmer heeft wordt het vaak toegepast als marmeren vloer, marmeren aanrecht, marmeren vensterbank of marmeren tafelblad.

De voordelen bij het reinigen van Marmer door Mister Kool's

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van marmer is het zaak om dit natuurgesteente goed te onderhouden en tijdig te reinigen.
Mister KOOL's is gespecialiseerd in het schoonmaken van marmer en garandeert een optimaal resultaat.

  • Optimale kwaliteit, kennis & service bij het duurzaam reinigen van marmer
  • Specialist in het herstellen van marmer
  • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
  • Passend advies voor jouw situatie
  • Vakkundige medewerkers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Afspraak = Afspraak

Lees hieronder verder over de specialistische reiniging van natuursteen waartoe marmer ook behoort.

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

Reiniging van natuursteen

De manier waarop marmer ontstaat is doordat er geruime tijd druk- en temperatuurverschillen optreden bij kalksteen. Vervolgens kan marmer in steengroeves worden gewonnen, uit de verkregen blokken worden de eindproducten als tegels en aanrechtbladen op maat gezaagd.
Doordat marmer een kalkhoudende steensoort is dien je te voorkomen dat er zure stoffen met het marmer in aanraking komen. Verwijder dus bijvoorbeeld zo snel mogelijk fruitsap of gemorste frisdrank. Voor oppervlakkige reiniging met schoonmaakmiddelen is het belangrijk goed te controleren of het geen zuurgraad bevat omdat deze ook het marmer kunnen aantasten.
Marmer schoonmaken vraagt zeker om specialistische kennis zodra het marmer dof wordt of als er krassen en beschadigingen aanwezig zijn. Hiervoor zijn naast kennis van de verschillende type natuursteen ook speciale reinigingsmachines voor marmer nodig.

Specialist in marmer schoonmaken

Doordat de specialisten bij Mister KOOL’s al meer dan 20 jaar marmer schoonmaken, polijsten, kristalliseren en herstellen kunnen zij gedegen advies geven over uw specifieke situatie. In veel gevallen zal een specialist in het reinigen van marmer bij u op locatie een test uitvoeren. Hierbij wordt op een onopvallende plek een test gedaan zodat inzichtelijk gemaakt kan worden welk eindresultaat er mogelijk is met uw marmeren vloer, marmeren aanrechtblad of marmeren tafelblad.
Op basis van de uitkomst van deze test leggen we de verschillende mogelijkheden aan u voor. Hierdoor kunt u een gedegen besluit nemen over de gewenste reiniging van uw marmer.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om een specialist uw marmer te laten beoordelen?
Vul het contactformulier in dan komen we op korte termijn uw marmer op locatie bekijken en brengen een vrijblijvend advies uit.

Het resultaat telt!

<p>Resultaat marmeren vloer reinigen</p>

Marmeren vloer en vensterbank gereinigd

Bekijk het resultaat nadat deze marmeren vloer en marmeren vensterbank compleet gereinigd zijn door Mister KOOL's.
Al het marmer in de woonkamer is grondig gereinigd waardoor zowel de vensterbank als de vloer weer de oorspronkelijke uitstraling terug heeft. 

Werkwijze natuursteen reinigen

We starten met het schoonmaken van de natuurstenen onderdelen.
Vervolgens slijpen en kristalliseren we het natuursteen om de oorspronkelijk glans en uitstraling terug te halen.
Met behulp van professionele apparatuur schrobben we daarna het marmer met een reinigingsmiddel. De volgende stap is het slijpen van het marmer met kristalliseerpads, afhankelijk van het gewenste eindresultaat zullen deze geselecteerd worden. Door het kristalliseren van marmer verdwijnen krassen en beschadigingen. Marmer kan meer of minder spiegelend worden opgeleverd, dit hangt af van jouw wensen.

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw marmeren, granieten, terrazzo of leistenen vloer?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

<p>Resultaat vensterbank reinigen</p>

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by