Marmer en leisteen reinigen

Heb je een prachtige marmeren of leistenen vloer maar is deze door de jaren heen flink vervuild of zelfs beschadigd? Mister KOOL’s helpt je om jouw natuurgesteente zoals marmer, graniet, terrazzo en leisteen de originele uitstraling terug te geven.

Als nieuw

Het is belangrijk dat je natuursteen nauwkeurig en goed onderhoudt. Na een professionele behandeling van Mister KOOL’s kun je jarenlang genieten van jouw natuurstenen vloer. Onze specialisten zorgen ervoor dat de vloer weer als nieuw wordt!

Video itMH0Y0zkYI

Behandelmethoden

Wij reinigen, polijsten, kristalliseren, impregneren, herstellen de kleur en zetten de vloer in de was. Mister KOOL’s voert alleen datgene uit dat nodig is om jouw vloer weer te laten stralen.

Hier lees je meer over onze werkwijze bij jouw marmeren of leistenen vloer.

  • Wij maken de vloer eerst goed schoon.
  • Daarna slijpen en kristalliseren wij de vloer zodat de glans en uitstraling uiteindelijk terugkomt.
  • Wij schrobben het natuursteen machinaal met een reinigingsmiddel. Het vuil en vocht wordt opgenomen door een waterzuiger.
  • Hierna dweilen wij de vloer opnieuw, nu alleen met water.
  • Vervolgens slijpen we de vloer met diverse kristalliseerpads. De hardheid van de slijppads hangt af van de glans die je wilt. Krassen en beschadiging zullen nu grotendeels verdwijnen.
  • Wil je een spiegelende vloer? Dan dweilen we de vloer nog een keer met water en poederen we ten slotte. Door het speciale poeder en de roterende machinale werking wordt de steen gepolijst om kristallisatie op te wekken. Dit zorgt voor een ultieme glans.
  • Tot slot wordt de vloer nagespoeld met water en worden alle restanten opgenomen met een waterzuiger, zodat jouw vloer weer als nieuw is.

Wat kost het om jouw natuurstenen vloer te laten reinigen?

Mister KOOL’s reinigt natuurstenen vloeren bij je thuis of in het bedrijfspand. Wij komen graag eerst geheel vrijblijvend op gesprek om jouw wensen te bespreken, de vloer te beoordelen en je een advies op maat te geven.

Mister KOOL’s luistert, denkt met je mee en zorgt ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet!

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.