Headerafbeelding
Uw Leren bank
weer als nieuw!

Leren bank
Schoonmaken

Kan jouw favoriete leren bank wel een goede reiniging gebruiken?
Door dagelijks gebruik raakt een leren bank, leren fauteuil of leren onderdelen van je meubels geleidelijk vervuild. Het is daarom belangrijk leren meubels periodiek op een speciale manier schoon te maken en goed te onderhouden.

De voordelen bij het reinigen van Leren Bankstellen door Mister Kool's

Het goed onderhouden van leren meubels verlengd de levensduur aanzienlijk waardoor je nog jaren kunt genieten van die fijne leren bank.
Mister KOOL's is gespecialiseerd in het schoonmaken van leren banken en stoelen, hierbij staan we garant voor een optimaal resultaat.

  • Optimale kwaliteit, kennis & service bij het duurzaam reinigen van leren meubilair
  • Specialist in het herstellen van leren banken & stoelen
  • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte
  • Passend advies voor jouw situatie
  • Vakkundige medewerkers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Afspraak = Afspraak

Lees hieronder verder over de specialistische reiniging van leren meubilair.

Offerte aanvragen

Dit vertellen klanten over ons

Mister KOOL’s specialist in meubelreiniging

Doordat Mister KOOL’s al meer dan 20 jaar actief is in het reinigen van o.a. leren meubels zijn we in staat jouw leren meubel weer de originele uitstraling terug te geven.
Bij het reinigen van leer is het belangrijk om de specifieke reiniging af te stemmen op het betreffende leer. Leer is namelijk een natuurproduct en wordt in talrijke varianten toegepast. Naast de vele kleuren waarin leren banken geleverd worden zijn er banken met glad leer, ruw leer of een suède afwerking. 

Dit is dan ook de reden dat onze specialist in het reinigen van leren meubels eerst bij u op locatie een test zal uitvoeren.
Deze test zal duidelijk maken welk eindresultaat mogelijk is zodat u vooraf zeker weet dat uw leren meubel weer als nieuw zal zijn.
Een leren bank schoonmaken vereist kennis van leer en van de benodigde reiniging.
Door verkeerde schoonmaakmiddelen te gebruiken kan een poging om leren meubels te reinigen juist zorgen voor meer vlekken. Dankzij onze vakkundige medewerkers bent u verzekerd van een optimale kwaliteit, kennis en service bij het schoonmaken van uw leren bank. 

Contact opnemen met de specialist in het reinigen van leren meubels

Overweegt u om uw leren bank te laten schoonmaken?
Neem gerust contact op met Mister KOOL’s, dé specialist in het reinigen van leren meubels om eventuele vragen te stellen.
Stel een vraag of plan een afspraak in via het contactformulier zodat we uw leren bank op locatie kunnen beoordelen.
Het is ook mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen via het offerteformulier.

Het resultaat telt!

<p>Resultaat Leren bank reinigen</p>

Leren stoel of bank professioneel gereinigd

Bekijk het resultaat nadat deze leren stoel compleet gereinigd is door Mister KOOL's.
Dankzij de grondige reiniging heeft deze stoel weer de oorspronkelijke uitstraling terug en kan de eigenaar er weer jaren van genieten. 

Laat ook uw leren bank of stoel reinigen

Mister KOOL's is gespecialiseerd in het reinigen van leren banken en stoelen. Dankzij een professionele dieptereiniging krijgen leren meubels een tweede leven. Naast het verwijderen van gebruikerssporen zijn we ook in staat vele "ongelukjes" die ontstaan door huisdieren of het morsen van eten en drinken op leer geheel te laten verdwijnen. 

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw leren meubilair? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

<p>Leren meubilair reinigen</p>

Daarom kiest u voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by