Mister KOOL's - Vloeren en Meubels als nieuw

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. Het bedrijf wil zich niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Op deze pagina krijgt u meer informatie op welke wijze en waarom dit tot stand is gekomen.
Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen we onze kwaliteit waarborgen, die u van ons verwacht!

Maak kennis met ons team

Peter Frenken Peter Frenken

Mijn naam is Peter Frenken. Ik ben sinds 1996 eigenaar van mister KOOL’s. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring in het vak, geef ik je altijd een eerlijk advies dat het beste bij je past. Samen met jou bekijk ik de situatie en de mogelijkheden en vinden we de ideale oplossing. Ik schrijf het optimale plan waardoor onze dienstverlening perfect aansluit bij jouw vraag!


Michel Chlod Michel Chlod

Mijn naam is Michel Chlod. Ik ben vloerenspecialist bij Mister KOOL’s sinds 2009. Door de jaren heen heb ik erg veel ervaring en kennis op gedaan. Naar mijn inzicht heeft elke vloer een ‘eigen’ behandeling nodig. Jouw wensen en behoeften staan daarbij hoog in het vaandel! Daarom help ik je graag verder met veel zorg en aandacht, zodat jouw vloer of meubilair weer als nieuw is.


René Volleberg René Volleberg

Mijn naam is René Volleberg. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Mister KOOL’s als vloerenspecialist. Tijdens een opdracht streef ik altijd naar kwaliteit van werk, beleefdheid naar de klant en een goede werksfeer op de vloer.


Tieme Janssen Tieme Janssen


Erik Verbeek Erik Verbeek


Geschiedenis

In 1987 werd Mister KOOL’s opgericht. De organisatie staat bekend om het zelf ontwikkelde systeem van tapijt- en meubelstoffen reiniging, namelijk met de koolzuurmethode. Door deze methode drogen tapijten en  meubels drie maal sneller dan een normale reiniging. Mister KOOL’s heeft meer dan 200 franchise vestigingen over de hele wereld.

In 1996 werd één van de Mister KOOL’s vestigingen overgenomen door Peter Frenken. Het bedrijf stond tot die tijd bekend als een eenmanszaak die alléén tapijt en meubelstoffen reinigt voor de particuliere markt.

Ondertussen is Mister KOOL’s in Venray uitgegroeid tot een zelfstandige en professionele organisatie met vijf reinigingsspecialisten. De organisatie heeft zich daarnaast uitgebreid tot een specialist van alle vloeren soorten en meubelstoffen op de particuliere en bedrijvenmarkt.

Missie, visie en strategie

Om tot dit resultaat te komen, staan de begrippen kwaliteit, duurzaamheid en respect centraal voor de service en diensten die we verlenen.

  • Kwaliteit: Kwaliteit in service, arbeid en persoonlijke aandacht voor de klant.
  • Duurzaamheid: Duurzaam reinigen van vloeren en meubelen zodat ze een langere periode mee kunnen, maar ook duurzaam reinigen waarbij het milieu niet/zo min mogelijk geschaad wordt.
  • Respect: Respect voor elkaar, de klant, de eigendommen van anderen en de wensen en behoeften van de klant.

Onze aanpak

Met specialisme, kennis, persoonlijke aandacht en flexibiliteit helpen wij je graag verder. Als je een probleem of een vraag hebt over reinigen, neem gewoon contact met ons op. Één van onze medewerkers komt dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de vloer beoordeeld zodat een schematisch plan van aanpak kan worden gemaakt. Jouw wensen en behoeften staan daarbij centraal! Na het kennismakingsgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte. Je beslist natuurlijk zelf of je de reiniging en het onderhoud wilt laten uitvoeren.

Vacatures

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisselende werkzaamheden, leuke gespecialiseerde collega’s en flexibele werktijden? Solliciteer dan nu op onze vacatures!