logo
Header image

Wij geven jouw houten vloer weer karakter!

Een vloer wordt doorgaans intensief gebruikt. Wanneer een houten vloer hierdoor zijn warme uitstraling verliest, is het tijd om onze specialisten in te schakelen. Wij komen graag vrijblijvend bij jou over de vloer om de situatie met eigen ogen te beoordelen. We zetten een test en geven op basis hiervan een passende offerte.

Maak een afspraak

Wij zorgen ervoor dat jouw houten vloer er weer perfect bij komt te liggen.

  • Geen milieubelastende producten op jouw vloer
  • Stofvrij schuren van de vloer
  • Snelle doorlooptijd van het werk (max. 2 dagen)
  • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
  • Je kunt het parket een andere kleur geven
  • Het hout heeft een langere levensduur
  • De houtvloer is optimaal schoon en in betere conditie
  • Bij tussentijds onderhoud hoeft de vloer niet helemaal leeg
  • Wij nemen contact op zodra jouw vloer toe is aan een onderhoudsbeurt

Plan een afspraak

Dit vertellen onze klanten over ons

Daarom kies je voor Mister KOOL’s

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Nieuwsgierig hoe onze experts te werk gaan?

De behandeling van een houten vloer is een uitgebreid proces en absoluut een expertise. Van schuren tot oliën, waxen of lakken. We laten jou graag zien hoe wij te werk gaan, hoe het proces eruit kan zien en natuurlijk het (mogelijke) eindresultaat.

Bekijk eens rustig de video en geniet van onze werkzaamheden en resultaten.

Maak een afspraak

Vrijblijvende offerte inclusief advies

Wanneer je interesse hebt om jouw houten vloer te laten reinigen door Mister KOOL's, dan kun je via het formulier een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij zullen eerst telefonisch contact met jou opnemen. Tijdens dit gesprek inventariseren we de opdracht en plannen we een afspraak in.Afspraak op locatie

Wanneer er een afspraak wordt gemaakt, komt een van onze specialisten bij jou langs om de vloer en de opdracht te beoordelen. We zullen een test zetten op de vloer. Op basis hiervan geven we direct een offerte op maat.

Op deze manier weet je zeker dat de vloer en de opdracht van te voren goed is beoordeeld. Dit voorkomt gedoe wanneer de opdracht daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Direct een gratis adviesgesprek inplannen

© 2022 - Mister Kool's
Created by