Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Houtenvloer en parketvloer laten behandelen bij Mister KOOL’s

Wanneer je parketvloer of houten vloer zijn warme uitstraling verloren is, is het tijd om je houten vloer te laten behandelen door professionals. Ook wanneer je er een andere kleur aan wilt geven, is het aan te raden om dit te laten doen. Mister KOOL’s zorgt ervoor dat jouw parketvloer of houten vloer er weer perfect bij ligt.

Vloeren laten schuren, boenen, olien, waxen, of lakken

Mister KOOL’s zorgt ervoor dat jouw parketvloer of houten vloer er weer perfect bij komt te liggen. Hierbij wordt de vloer gereinigd en waar nodig geschuurd, geolied, in de was gezet of gelakt. Daarbij is het aan te raden om planmatig tussentijds onderhoud uit te laten voeren voor je houten vloer. Indien gewenst kunnen wij stofvrij schuren en het hout impregneren. In dit proces kunnen we er ook voor zorgen dat de vloer een andere kleur krijgt, bijvoorbeeld een whitewash. Dit laten we vooraf zien op een klein stukje van jouw vloer. Zo weet je direct waar je aan toe bent wanneer je de houten vloer laat behandelen door Mister KOOL’s.

Offerte aanvragen

De voordelen bij het reinigen van een houten vloer

  • Geen milieubelastende producten op jouw vloer
  • Stofvrij schuren van de vloer
  • Snelle doorlooptijd van het werk (max. 2 dagen)
  • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
  • Je kunt het parket een andere kleur geven
  • Het hout heeft een langere levensduur
  • De houtvloer is optimaal schoon en in betere conditie
  • Bij tussentijds onderhoud hoeft de vloer niet helemaal leeg
  • Wij nemen contact op zodra jouw vloer toe is aan een onderhoudsbeurt

Wat kost een houten vloer laten behandelen?

Bij het laten reinigen van je houten vloer, sta jij als klant centraal. Hierbij willen wij zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en gemak. Na een kennismaking maken wij graag een offerte op. De kosten hangen dan samen met de door jou aangegeven wensen.

contact opnemen

Houtenvloer en parket laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om je houtenvloer of parketvloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en vloerinspectie. Tijdens de inspectie bekijken en bespreken we hoe we jouw vloer schoonmaken. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by