Hout- en parketvloer laten reinigen

Video q9utZYWn7Kg

Heeft de houten vloer of parketvloer thuis of op kantoor gaande de jaren haar warme uitstraling verloren? Is de vloer beschadigd door krassen of putten? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe kleur voor jouw houten vloer?

Vloeren voeden en kleuren

Mister KOOL’s zorgt ervoor dat jouw parket of houten vloer er perfect bij ligt. Wij reinigen de vloer vakkundig en voeden het met een top olie, was- of laklaag. Planmatig tussentijds onderhoud is raadzaam. Als je dat wenst dan schuren wij stofvrij en impregneren het hout. Wij kunnen je vloer zelfs voorzien van een compleet andere kleur, bijvoorbeeld whitewash. Vooraf tonen wij je het resultaat op een klein stukje van jouw vloer.

De voordelen bij het reinigen van hout- en parketvloeren door Mister KOOL’s:

  • Geen milieubelastende producten op jouw vloer
  • Stofvrij schuren van de vloer
  • Snelle doorlooptijd van het werk (max. 2 dagen)
  • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
  • Je kunt het parket een andere kleur geven
  • Het hout heeft een langere levensduur
  • De houtvloer is optimaal schoon en in betere conditie
  • Bij tussentijds onderhoud hoeft de vloer niet helemaal leeg
  • Wij nemen contact op zodra jouw vloer toe is aan een onderhoudsbeurt

Lees hier meer over de houtreiniging en –onderhoud van Mister KOOL’s.

Wat kost het om jouw hout- of parketvloer te laten reinigen?

Bij de reiniging en het onderhoud staan jouw wensen en gemak centraal. Na een kennismakingsgesprek maken we graag vrijblijvend voor je een offerte.

Mister KOOL’s luistert, denkt met je mee en zorgt ervoor dat de vloer er weer jaren tegen kan.

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Planmatig tussentijds onderhoud

Uw woonkamervloer van hout

Uw vloer wordt door dagelijkse belasting vuil. Dit vuil trekt in de poriën van het hout en kan op een normale wijze niet weg worden gehaald. Door (planmatig) onderhoud is compleet schuren niet nodig.

Voordat we reinigen adviseren we altijd uw vloer compleet leeg te maken, maar in principe hoeft het niet. We kunnen uw vloer ook in kleine delen behandelen. Na de reiniging brengen we een beschermende impregneerlaag aan. De droogtijd bedraagt circa 3 uur. ‘s Morgens uitgevoerd en s’ avonds al lekker op de bank loungen met het hele gezin.

Uw kantine of kantoor met een houten vloer

Ook uw bedrijfsvloer wordt door dagelijkse belasting vuil en is onderhevig aan sluitage. We behandelen uw vloer na kantoortijd of op een zaterdag. De volgende ochtend kunt de vloeren weer betreden en lekker koffie drinken in het bedrijfsrestaurant of aan de slag in uw kantoor. Samen met u bepalen we dan ook de frequentie voor goed onderhoud.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Hout schuren en impregneren

Heeft uw parket- of houtvloer zoveel slijtage en vervuiling omdat het al lange tijd niet behandeld is? Dan is schuren noodzakelijk. We starten met het ontvetten en verwijderen van alle reinigingsmiddelen en residuen op de vloer. Daarna schuren we in maximaal drie stappen naar een mooie egale vloer. Eventuele gaten en scheuren kunnen gevuld worden met houtstof en lijm. Deze worden daarna nog licht nageschuurd. Tot slot wordt de vloer afgewerkt met een impregneerolie of –lak.

Let op: Bij deze behandeling heeft uw vloer 24 uur nodig om te drogen. In die tijd kan de vloer niet betreden worden!

Neem contact met ons op voor meer informatie »