Gratis Flesje vlekkenspray inclusief stappenplan

Verwijder zelf een vlek met onze vlekkenspray!

Goed dat jij actie wilt ondernemen! Want wanneer jij door een ongelukje een vieze vlek in je tapijt, karpet of bankstel krijgt wil je snel kunnen ingrijpen. Wees goed voorbereid en verzeker je nu van een gratis behandelplan inclusief één flesje Mister KOOL's vlekkenspray.

Gratis vlekkenspray bestellen

Bestel nu gratis één flesje Mister KOOL's vlekkenspray

We kennen het allemaal wel, je stoot per ongeluk een kopje koffie of misschien nog wel erger een glas rode wijn van tafel. De tafel is niet zo erg, maar het tapijt wel. Hoe krijg je die vlek er nu in godsnaam uit? Mister KOOL's is er dan om jou te helpen!

Wij hebben hieronder namelijk een behandelplan voor ''eerste hulp bij knoei ongelukken'' klaar staan. Hierin leggen wij stapsgewijs uit hoe je een vlek zelf kunt aanpakken.

En dat is niet het enige, want we hebben nu tijdelijk een gigantisch mooie actie. Je kan namelijk volledig gratis één flesje Mister KOOL's vlekkenspray bestellen in onze webshop.

Hiermee heb je in een klap, een stappenplan en professionele vlekkenspray!

Vlekkenspray bestellen

Het stappenplan met onze vlekkenspray

 1. Bestel de Mister KOOL's Vlekkenspray in onze webshop

 2. De Mister KOOL's Vlekkenspray wordt bij jou thuis bezorgd of kun je bij ons op komen halen

 3. Wanneer je de vlekkenspray in bezit hebt kun je de vlekkenspray vernevelen op een witte badstof doek.

 4. Vervolgens met deze doek de vlek deppend en/of licht wrijvend behandelen

 5. Indien de vlek nog zichtbaar is dan kan je de vlek voorzichtig vernevelen met de spray

 6. Hierna de vlek behandelen met een zachte borstel zoals een schoenenborstel of afwasborstel. Let er wel op dat de borstel niet hard en vuil is

 7. Daarna nogmaals met de witte badstof doek deppend of licht wrijvend de vlek behandelen

 8. Deze stappen kunnen herhaald worden zolang de witte badstof doek vuil blijft opnemen.

Claim jouw gratis flesje vlekkenspray

Vul je gegevens in bij het formulier en ontvang direct een mail met de bestellink.

Tijdens het bestellen kan je er voor kiezen om het flesje vlekkenspray gratis bij ons op te halen in Wanssum. Mocht je het thuis willen laten bezorgen is dit uiteraard ook mogelijk, je betaald dan alleen de verzendkosten (€ 6,75).

Je zit verder nergens aan vast en er zijn geen addertjes onder het gras. We zijn gewoon erg enthousiast over ons product en willen jou graag laten kennismaken.

Alles gedaan, maar wil het niet lukken?

Dat kan natuurlijk, want bovenstaande mogelijkheden zijn zeker een optie om zelf snel actie te kunnen ondernemen. Maar sommige vlekken zijn moeilijk en hardnekkig. Deze vragen een specialistische behandeling. Wij gebruiken natuurlijk zelf ook onze vlekkenspray, maar daarnaast zijn er nog diverse andere behandelingen mogelijk. Ook een stukje kennis, ervaring en andere materialen zijn van belang bij een goede reiniging.

Interesse in een professionele reiniging? Neem dan even een kijkje op deze pagina en/of neem vrijblijvend contact met ons op.

Mister Kools - Wie zijn wij?

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. We zijn geen schoonmaakbedrijf maar een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht!

Voorwaarden winactie

 • Maximaal één flesje vlekkenspray per persoon

 • Bij een hoger aantal wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 • Gratis ophalen tijdens kantooruren en op afspraak in Wanssum.

 • Voor verzending rekenen we € 6,75 verzendkosten.

 • Wij vertrouwen er op dat er respectvol wordt omgegaan met onze actie en dat er geen misbruik van wordt gemaakt.