Headerafbeelding
Gietvloer laten reinigen
bij Mister KOOL`s

Gietvloer laten reinigen bij Mister KOOL’s

Heb je een gietvloer in je huis of in het bedrijfspand? Is deze vervuild? Geen nood! Mister KOOL’s weet exact hoe je de gietvloer moet onderhouden, maar laten we beginnen met de gietvloer schoonmaken. Door het gebruik van de vloer, komen er vanzelf vervuiling en beschadigingen in. Deze moeten gereinigd en hersteld worden. Zo krijg je weer een strakke gietvloer van epoxy of polyurethaan.

Gietvloer professioneel laten reinigen

Een gietvloer heeft een twee componenten toplaag. Regelmatig komt het voor dat deze toplaag van de gietvloer gereinigd moet worden. De toplaag wordt door Mister KOOL’s grondig gereinigd en waar nodig bijgewerkt met een twee componenten coating. Ook is het mogelijk om de vloer nadien te laten bijrollen. Zo krijg je de oorspronkelijke uitstraling weer terug.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Dit kun je van ons verwachten

  • persoonlijk en vakkundig advies
  • professionele reiniging
  • degelijke toplagen
  • vakbekwame medewerkers
  • optimale service en garantie
  • creatieve en innovatieve productsystemen

Regelmatig onderhoud aan de gietvloer

Om je vloer strak en als nieuw te laten ogen, doe je er goed aan om regelmatig onderhoud te laten plegen. Daarvoor komen wij graag een keer langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Hierbij kijken we naar de staat en natuurlijk naar wat jij wilt. Ook geven we je nog vrijblijvend advies in krasvrije wielen en pootsystemen, welke we ook toe kunnen passen.

contact opnemen

Gietvloer vloer schoonmaken door een specialist?

Als je er voor kiest om de vloer te laten reinigen door Mister Kool’s, dan ga je in zee met een professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Ook bieden we de mogelijkheid voor bedrijven om buiten kantooruren de vloeren te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je er geen tot weinig hinder van ondervind. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by