Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.7
Totaal aantal beoordelingen: 82
Beveelt ons aan: 95%

10

Helemaal goed !

Onze marmeren vloer ziet er weer top top uit . We kunnen er weer jaren tegen met een glanzende goed onderhouden vloer De samenwerking was prettig en de mensen die het werk moesten doen waren super !

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Polijsten vloer en vensterbanken
Op 2021-04-28 13:47:22 door Piet en Jacqueline

8

de vloer is zorgvuldig schoongemaakt en opgeknapt

Er werd netjes gewerkt de muren zijn afgeschermd, de vloer heeft weer de uitstraling van een nieuwe vloer. Helaas zijn niet alle resten weg van de oude keuken, op een aantal plaatsen is dit wel gelukt maar niet overal. De plinten van de oude keuken waren van dezelfde leisteen en op sommige plaatsen is de aanhechting nog zichtbaar.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? leistenen vloer reinigen en polishen
Op 2021-04-24 11:53:24 door Rian

8

Goed voorwerk en tevreden over het resultaat

Goed voorwerk en meteen een offerte aan huis, we zijn tevreden over het resultaat van de reiniging

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reiniging vloer, karpet en bankstel
Op 2021-04-19 12:40:03 door familie Van Lin

9

We hebben weer een zo goed als nieuwe vloer

Onze natuur stenen vloer van getrommeld marmer is zo mooi geworden. Dit is boven verwachting. Ik was erg kritisch op het werk van de mannen ( dat is wie ik ben, ze deden het prima) maar René heeft hier heel fijn op gereageerd en mij meegenomen in het proces. Wij zijn een meer dan tevreden klant en het resultaat mag er zijn!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen van natuursteen vloer
Op 2021-04-19 09:15:20 door Winy

10

Ongekend goede service!

Onlangs onze karpetten laten reinigen door Michel en team. Naast dat de reiniging goed is gedaan, was de service ongekend goed: transparant, eerlijk en flexibel. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben ze een realistische indicatie gegeven in hoeverre de gebruikte karpetten te reinigen waren en tegen welke kosten. Door o.a. ons tussentijds op de hoogte te stellen van de vorderingen en in overleg te bepalen of het gewenste resultaat behaald was, hebben we een zeer positieve ervaring opgedaan. Zeker aan te raden voor een volgende klus.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Karpetten reinigen
Op 2021-04-12 12:48:14 door Bart

2

Vloer laten reinigen totale mislukking

Onze vloer laten reinigen in de zomer 1e keer niet goed gebeurd! 2e keer terug gekomen nog slechter gebeurd! Onze vloer zou er weer 10 jaar tegen aan kunnen! Nou als je hem nu zou zien de vloer om te janken!!!! Hij is nog slechter dan dat hij was.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer reinigen
Op 2021-04-07 00:00:08 door Danielle

10

Top

Natuursteen, vloer weer als nieuw,

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer reinigen
Op 2021-04-02 11:18:18 door Guido

10

Correct en snel

snelle afspraak, keurig werk geleverd

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? stoelen reinigen
Op 2021-03-30 07:38:43 door Riet Leurs-haanen

8

Goed bedrijf

Snel, netjes, leuke medewerkers, op tijd. We zijn heel tevreden. We hadden wel verwacht dat het een groot verschil zou opleveren en dat is niet het geval. Het valt niet echt op dat de vloer behandeld is.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Polijsten van de vloer
Op 2021-03-15 16:43:03 door Hennie

8

prima

goed resultaat alleen ruim gepland kwa tijd en denk ook in de offerte ( maar zoals besproken gaat het om de bankdelen die gereinigd worden.)

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? ja
Op 2021-03-11 10:20:43 door Jolanda

10

Uitstekende service en fantastisch resultaat : gewoon een nieuwe vloer !

We zijn zeer tevreden over Mister Kools . Het eerste contact was professioneel , en Peter Frenken kwam vrijblijvend een proef doen en advies geven. Hij overtuigde ons direct , en onze vloer is inmiddels vakkundig behandeld . Het resultaat is verbluffend en boven verwachting : we hebben gewoon een nieuwe vloer gekregen ! Ook jullie medewerker René heeft uitstekend werk verricht : snel , prettig en vakkundig. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Mister Kools ! Hidde en Josefien Vlaskamp Tilburg

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen natuursteen vloer
Op 2021-03-11 10:16:36 door Josefien

10

Prima bedrijf, weet wat ze doen

Wij hebben een gevlinderde vloer laten leggen door een paar prutsers, na 3 jaar hebben die geen oplossing kunnen bieden voor het zeer slechte werk. De vloer was poreus, gaf nog steeds cement en was niet schoon te krijgen. Peter heeft samen met Rene de vloeren in 2 dagen mooi glad en water afstotend gemaakt! Het heeft nog steeds de betonlook die we graag wilden behouden. Prima resultaat zodat we na 3 jaar eindelijk ons huis kunnen afmaken , stofvrij zijn en de vloer normaal kunnen schoonmaken ! Waarom wisten wij dit niet eerder..., maar beter laat dan nooit! Peter gaat later van dit jaar de natuursteen vloer in keuken en eetkamer ook onder handen nemen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Afschuren poreuze bovenlaag betonvloer en impregneren
Op 2021-02-24 21:46:43 door Rene

10

Belgisch hardstenen vloer weer als nieuw.

Vloer van 20 jaar oud is weer als nieuw. Professionele medewerkers die vakmanschap laten zien en zeer klantvriendelijk zijn. Echt top.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Hardstenen vloer gepolijst en geïmpregneerd. Badkamer tegels ontkalkt en gecoat. Beide vloeren weer als nieuw.
Op 2021-02-23 23:09:41 door Wilma

9

Ik ben zeer tevreden

Goed advies gekregen. afzelia parketvloer is gereinigd en geolied en ziet er weer mooi uit. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Parketvloer gereinigd en geolied.
Op 2021-02-22 13:22:24 door Mieke

9

heeel tevreden

goede snelle service en goed resultaat. en een tevreden klant. dank je wel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt gereinigd
Op 2021-02-08 16:41:59 door Mien van gerven

10

Super werk geleverd, professioneel en deskundig

Mr. Kools heeft onze marmer vloer in de woonkamer, hal en keuken terug gebracht tot een volledig nieuwe vloer en fantastische spiegelende werking. Na het oriënterende gesprek met Peter hebben we voor Mr. Kools gekozen omdat hij ons een vertrouwd gevoel heeft gegeven en ons duidelijk alle stappen die er nodig zijn om onze vloer weer tot een nieuwe vloer te maken perfect heeft uitgelegd. Rene en zijn team hebben in 6 dagen tijd een fantastisch werk geleverd. De vloer lacht ons glimmend tegemoet. We kunnen Mr. Kools van harte aanbevelen en zijn zeer zeker een goede referentie.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Behandelen marmer vloer
Op 2021-02-02 13:52:16 door Willy

7

Afspraak, werk en contact prettig

Goed werk

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloerbedekking bovenverdieping en trap reinigen
Op 2021-01-26 08:32:16 door Piet en Jeannette

10

Prachtige schone vloer teruggekregen van Mr Kools

Medewerkers waren keurig op tijd, hulpvaardig en informatief. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank voor een keurige job.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 100 m2 tegelvloer gereinigd.
Op 2021-01-14 10:14:12 door Ben

1

Prutswerk

Wij hebben twee Geolux stoelen ter reiniging aangeboden. Dit is volledig misgegaan. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dan verwacht je wel dat het netjes wordt opgelost. Peter gaf aan dat hij het zou opgeven bij zijn verzekering, Nu, twee maanden later hebben we nog steeds niks gehoord. Op telefoontjes en mailtjes worden niet gereageerd. Wij vinden dit zeer stuitend en dit toont van weinig medeleven met je als klant. We hebben dus een slechte ervaring en zullen hier nooit meer terugkomen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Twee stoelen gereinigd maar uiteindelijk verprutst
Op 2021-01-13 20:00:13 door Jack

10

Super schoon als nieuw

Michel medewerker heeft zeer secuur het tapijt in appartement van schoonouders gereinigd. Looppaden zelfs 2x meegenomen. Cleanen borstelen en droogzuigen, en plekjes nog pleksgewijs na behandeld Schoonouders waren helemaal happy met deze voorjaarsschoonmaak. Echte aanraden. Gr John

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reinigen appartement
Op 2021-01-13 09:25:20 door John

10

Enorm tevreden

Rubbervloer laten opknappen door Mister Kool’s. De vloer is weer als nieuw. Komen afspraken na, denken mee en zijn vriendelijk. Super tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Rubbervloer behandelen
Op 2021-01-11 16:57:46 door Jeannette

9

Geweldig , komt na wat hij zegt te doen

Na levering van een schoon tapijt, vergeten de flacon vlekkenreiniger af te geven. Na 2 dagen werd deze per post alsnog bezorgt. Toen weer een mailtje verstuurt voor de perfecte nazorg , Mister Kool kon dit wel waarderen, want dan wist hij ook zeker dat alle diensten correct waren uitgevoerd.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 tapijten gereinigd
Op 2020-10-21 10:29:29 door Tonny

8

Goed gedaan

Jullie hebben by myn moeder vorig jaar haar vloerbedekking gedaan. Zag er mooi uit. Maar helaas is het nou weer net als voorheen. Jammer.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking
Op 2020-10-05 22:56:21 door Mirjam

10

Helemaal top!

Mijn tegelvloer van natuursteen ziet er uit als nieuw! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Service en producten zijn uitstekend.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tegelvloer (natuursteen)
Op 2020-09-21 09:57:51 door Marcus

9

Zeer tevreden ;vakwerk

Vakwerk en een zeer goede service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Drie wollen tapijten schoonmaken Waren zeer vuil
Op 2020-09-10 14:24:28 door Leo

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by