Headerafbeelding
Natuursteen laten reinigen
bij Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.9
Totaal aantal beoordelingen: 37
Beveelt ons aan: 100%

10

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging
Op 2020-03-26 19:50:36 door Janske

8

zeer klantvriendelijk bedrijf

is het resultaat niet wat de klant beoogt, is er zonder meer een reële oplossing te vinden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen fauteuil
Op 2020-03-26 17:51:51 door Albert Peulen

9

Super

Geheel volgens afspraak onze leistenen vloer schoongemaakt en geïmpregneerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer schoongemaakt
Op 2020-03-23 10:35:39 door mevr. Gerdie

10

Professioneel, kundig en ervaren

Professionele intake waarbij mijn wensen naast de mogelijkheden van Mister Kool's worden gelegd. Men is eerlijk ook over dingen die niet kunnen of mogelijk anders kunnen uitpakken. Dat geeft vertrouwen. De werkzaamheden zijn heel erg netjes en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd door klantgerichte medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? polijsten marmeren vloer
Op 2020-03-16 09:17:35 door Jackie

10

Vaklui

Mister Kools heeft bij ons onze marmeren vloer hersteld (vlekken) en opnieuw gepolijst . We zijn er erg blij mee onze vloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien 👌 Ontzettend aardige en behulpzame medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Herstelwerkzaamheden marmeren vloer
Op 2020-03-12 14:13:58 door Gerton en Judith Peeters

10

PERFEKT werk...

Wij zijn SUPER tevreden over de reiniging van onze meubels.... 'N echte aanrader....

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 stoelen/bank/en tapijt gerijnigd
Op 2020-03-09 09:32:08 door W Voort

9

Zeer positief

Schoonmaak gebeurde door goed uitziende jongeman, harde werker. Na een paar dagen (het tapijt was nu droog) bleek de door hondenpoep uitgebeten plek nog goed zichtbaar. Na 1 telefoontje inspectie door Mister Kool, waarna binnen enkele dagen de uitgebeten plek nogmaals werd gereinigd. Plek is nu bijna niet meer zichtbaar. Erg tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tapijt
Op 2020-02-13 09:29:48 door José

9

Geweldig service altijd bereid tot een antwoord en cirrecte afhandeling

Bij het eerste bezoek in ons nieuwe huis waarin Peter de vloer kwam bekijken om te zieb wat er precies speelde kwam hij tot de conclusie dat de vloer erg vies was .Vonden wij ook. Na Enkele test zij hij dit gaat lukken. Nou wat hebben ze een werk gehad maar het resultaat mag er zijn niet meer re herkennen. Top werk met leuke mensen bereid voor dat stukje extra voor een tevreden klant. Mannen ik beveel jullie overal aan. Het kost wat maar dan heb je wel resultaat. gr R van de Warenburg.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen vloer
Op 2020-02-07 10:24:22 door Ronald

7

correcte afwikkeling

Correcte afwikkeling goede kwaliteit prettig personeel

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloerbedekking reiniging verdieping
Op 2020-02-03 17:11:26 door Helena van Hoorn

9

goede service en samenwerking

goed geholpen, de vloer ziet er mooi uit.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? alle vloeren geboend
Op 2020-02-03 15:47:20 door Rene

10

Zo goed als nieuw.

Zeer goede reiniging, werkelijk een top resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Het reinigen van eetkamer stoelen die erg vervuild waren
Op 2020-01-31 11:27:51 door Peter

9

Wij zijn zeer tevreden.

Wij hebben overloop trap en huiskamer tapijt schoon laten maken het ziet er weer fris en schoon uit. Personeel erg vriendelijk. Wij kunnen iedereen dit Top bedrijf aan bevelen. Familie Jilesen Cuijk

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Overloop trap huiskamer vloerbedekking schoon gemaakt
Op 2020-01-30 21:05:04 door Wilma

8

Vlekjes weggewerkt

'Even een vlekje wegwerken' is een bekende reclameslogan waar de medewerkers van Mister Kool's wel raad mee weten! Prima resultaat bij onze bedrijfsvloerbedekking. We zijn tevreden over de snelle afhandeling en de kwaliteit. Een kritisch puntje: wanneer men het afgesproken tijdstip niet redt is het (als zakelijke klant) fijn om dat op tijd te weten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen van vloerbedekking
Op 2020-01-29 13:47:58 door Rob

7

Goede, vriendelijke ervaring.

Tapijten zijn goed gereinigd. Wij zijn tevreden met het resultaat. Ook met de contacten met de medewerkers. De kosten zijn behoorlijk, maar dat wisten we toen we de opdracht gaven.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 tapijten gereiningd.
Op 2020-01-28 15:19:55 door Trudy

7

Vloerkleed is weer heel fris

Goede ervaring, op mijn vraag hoe de behandeling zou gaan, kreeg ik een duidelijke uitleg. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed en badmat gereinigd.
Op 2020-01-27 21:14:33 door Riet

8

prima

Zoals altijd na tevredenheid verlopen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? conserveren van vloeren
Op 2020-01-27 15:55:52 door Jacqueline

8

Klantvriendelijk

Ze houden zich aan de afspraak. Tapijt was goed schoon.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt gereinigd
Op 2020-01-27 15:37:48 door Franja

9

Goede bereikbaarheid en onderling contact, goede service en een prima leverancier.

Leverancier voor jaarlijkse schoonmaak vloerbedekking. Komen na werktijd, maken schoon in avonduren, sluiten alles af, retourneren sleutel en 's ochtends kunnen we in een schone werkomgeving weer gewoon aan de slag. Prima formule voor ons !

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? jaarlijkse schoonmaak vloerbedekking
Op 2020-01-27 08:38:50 door Mariette

10

alles prima gegaan geen opmerkingen, zeer tevreden

Ben zeer tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen tapijt
Op 2020-01-24 14:29:31 door Gerda Seuren

10

Top

Goed voorgelicht, reële verwachtingen van prijs en kwaliteit geschetst. Klantgerichte, prettige service.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Bank reinigen
Op 2020-01-23 22:17:27 door Lisan

9

Tevreden over de snelle afhandeling en erg klantvriendelijk.

Snelle afhandeling en prima werk. Klantvriendelijk.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 fauteuils schoonmaken
Op 2020-01-21 14:35:17 door Nel

6

Als het niet in 1 keer goed is wordt het wel opgelost.

Flexibel bedrijf, top drukte in vakantie periodes , nette werknemers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? conserveren en tapijtreinigen
Op 2020-01-20 10:32:17 door Jose

7

Het tapijt ziet er weer prachtig uit

Mooi op tijd opgehaald en zelfs voor de afgesproken datum op het nieuwe adres afgegeven.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt schoon gemaakt
Op 2020-01-18 19:18:00 door Piet

10

prettig en professioneel

Prettig in omgang, werken secuur, communiceren tijdig bij uitloop

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? sprayen
Op 2020-01-17 20:47:39 door Naasiha

8

Prima!

Goede prettige onderlinge communicatie en samenwerking! Grootste gedeelte van het werk word naar alle tevredenheid uitgevoerd. Ook als een klant niet helemaal tevreden is word het altijd naar tevredenheid van mij opgelost!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Polymeren
Op 2020-01-13 17:48:27 door Arno

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by