Headerafbeelding
Natuursteen laten reinigen
bij Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.8
Totaal aantal beoordelingen: 47
Beveelt ons aan: 100%

8

Super geholpen en onze vloer weer als nieuw!

Korte lijnen, binnen 2 weken een offerte en de afspraak gepland om de vloer aan te pakken. Wij zijn er erg blij mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer behandeld
Op 2020-07-02 18:53:35 door Elise

8

Positief

Prettig contact met Peter Frenken. Infogesprek was duidelijk. Behandeling van onze Noorse leisteen was prijzig, maar is goed opgeknapt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaken en coaten
Op 2020-07-02 12:16:53 door Paul

10

Heel goed resultaat!

Vloerbedekking is goed schoon geworden en de bobbels zijn nagenoeg weggetrokken (beoordeeld daags er na, ik ga het vandaag nog eens bekijken)

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking gereinigd
Op 2020-07-02 10:30:46 door dhr. Jos Drissen

7

snel gewerkt, beter wat later in het jaar kunnen inplannen

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er weinig collega's geweest. Achteraf gezien hadden we de vlekverwijdering beter wat later kunnen plannen, zat nu wat dicht op de totale tapijtreiniging. Verder heel snel gewerkt, ze waren zo klaar.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlekverwijdering en reinigen inlopen
Op 2020-06-16 12:46:43 door Ellis

7

Met wat aansturing prima werk. Service rondom opdracht keurig

Komen afspraken netjes na, bellen indien iets later. Direct offerte gemaakt, wat prettig was. Prijsopgaaf niet geheel eerlijk. Aangegeven was 1 hele dag werk. Werknemer was al binnen 5,5 uur klaar. Werknemer mag meer totaalplaatje bekijken, dus ook roostertjes verwijderen, en delen waar vloer doorloopt in kast of onder deur door meenemen in schoonmaakwerk.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen Belgisch hardsteen vloer
Op 2020-06-15 19:21:01 door Puck

8

Fraai resultaat!

De vloer van de woonsalon in mijn huis was ernstig gehavend door een forse wijnvlek. Deze vloer is geheel gereinigd. De vlek zit er niet meer. Maar de afwerking van een en ander had wel wat preciezer gemogen. uw voorstel : hele vloer reinigen en polijsten had m. i. behoren te resulteren in een compleet “nieuwe vloer”. Toch nog enkele vloerdelen met streep-effecten en kleine storende vlekjes. De gang daarentegen: grote antieke marmerplavuizen is schitterend geworden !! Echt topresultaat. Reuze happy mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Woonkamer en gang
Op 2020-05-23 16:20:29 door Maurice Ackermans

9

Na 20 jaar weer een geweldige nieuwe marmeren vloer!

Na 20 jaar omdat wij nooit hebben geweten dat een marmeren vloer om de 4 a 5 jaar gereinigd moest worden. We hebben dat 1x in al die jaren laten doen en na advies van Mister Kool's hebben we de vloer nu grondig laten behandelen. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige nieuwe vloer met weer schone witte voegen. Ook de strepen waar we met de wieltjes van onze stoelen overheen gingen zijn helemaal verdwenen!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schrobben, slijpen en impregneren
Op 2020-05-21 10:33:27 door Henk

10

prima in alle zijn facetten

snelle reactie, duidelijke afspraken, goede service en het allerbelangrijkst deskundig en net personeel die zeer goed werk leveren.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer slijpen etc.
Op 2020-05-20 09:12:32 door Wout

10

betrokken

We zijn zeer tevreden over de spontane actie van Peter om ons "uit de zorgen" te helpen. Goede adviezen en tot slot een perfecte boenbeurt die onze houten vloer weer maakt zoals we wensen. Heel blij met de betrokkenheid en de open communicatie. Dank!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer herstel
Op 2020-05-01 16:40:58 door Annie

8

Prima reiniging vloer en banken

Ik heb een ceramische vloer (ca. 100 m2), twee bankstellen en een karpet laten reinigingen. Met twee man sterk was de klus binnen 1 dag geklaard. Alle vlekken en de grijze waas op de vloer zijn volledig verdwenen. Ook zijn de voegen gereinigd en weer als nieuw.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer, bankstel en karpet
Op 2020-04-20 14:10:54 door Ron

10

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging
Op 2020-03-26 19:50:36 door Janske

8

zeer klantvriendelijk bedrijf

is het resultaat niet wat de klant beoogt, is er zonder meer een reële oplossing te vinden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen fauteuil
Op 2020-03-26 17:51:51 door Albert Peulen

9

Super

Geheel volgens afspraak onze leistenen vloer schoongemaakt en geïmpregneerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer schoongemaakt
Op 2020-03-23 10:35:39 door mevr. Gerdie

10

Professioneel, kundig en ervaren

Professionele intake waarbij mijn wensen naast de mogelijkheden van Mister Kool's worden gelegd. Men is eerlijk ook over dingen die niet kunnen of mogelijk anders kunnen uitpakken. Dat geeft vertrouwen. De werkzaamheden zijn heel erg netjes en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd door klantgerichte medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? polijsten marmeren vloer
Op 2020-03-16 09:17:35 door Jackie

10

Vaklui

Mister Kools heeft bij ons onze marmeren vloer hersteld (vlekken) en opnieuw gepolijst . We zijn er erg blij mee onze vloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien 👌 Ontzettend aardige en behulpzame medewerkers.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Herstelwerkzaamheden marmeren vloer
Op 2020-03-12 14:13:58 door Gerton en Judith Peeters

10

PERFEKT werk...

Wij zijn SUPER tevreden over de reiniging van onze meubels.... 'N echte aanrader....

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 stoelen/bank/en tapijt gerijnigd
Op 2020-03-09 09:32:08 door W Voort

9

Zeer positief

Schoonmaak gebeurde door goed uitziende jongeman, harde werker. Na een paar dagen (het tapijt was nu droog) bleek de door hondenpoep uitgebeten plek nog goed zichtbaar. Na 1 telefoontje inspectie door Mister Kool, waarna binnen enkele dagen de uitgebeten plek nogmaals werd gereinigd. Plek is nu bijna niet meer zichtbaar. Erg tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tapijt
Op 2020-02-13 09:29:48 door José

9

Geweldig service altijd bereid tot een antwoord en cirrecte afhandeling

Bij het eerste bezoek in ons nieuwe huis waarin Peter de vloer kwam bekijken om te zieb wat er precies speelde kwam hij tot de conclusie dat de vloer erg vies was .Vonden wij ook. Na Enkele test zij hij dit gaat lukken. Nou wat hebben ze een werk gehad maar het resultaat mag er zijn niet meer re herkennen. Top werk met leuke mensen bereid voor dat stukje extra voor een tevreden klant. Mannen ik beveel jullie overal aan. Het kost wat maar dan heb je wel resultaat. gr R van de Warenburg.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen vloer
Op 2020-02-07 10:24:22 door Ronald

7

correcte afwikkeling

Correcte afwikkeling goede kwaliteit prettig personeel

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloerbedekking reiniging verdieping
Op 2020-02-03 17:11:26 door Helena van Hoorn

9

goede service en samenwerking

goed geholpen, de vloer ziet er mooi uit.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? alle vloeren geboend
Op 2020-02-03 15:47:20 door Rene

10

Zo goed als nieuw.

Zeer goede reiniging, werkelijk een top resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Het reinigen van eetkamer stoelen die erg vervuild waren
Op 2020-01-31 11:27:51 door Peter

9

Wij zijn zeer tevreden.

Wij hebben overloop trap en huiskamer tapijt schoon laten maken het ziet er weer fris en schoon uit. Personeel erg vriendelijk. Wij kunnen iedereen dit Top bedrijf aan bevelen. Familie Jilesen Cuijk

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Overloop trap huiskamer vloerbedekking schoon gemaakt
Op 2020-01-30 21:05:04 door Wilma

8

Vlekjes weggewerkt

'Even een vlekje wegwerken' is een bekende reclameslogan waar de medewerkers van Mister Kool's wel raad mee weten! Prima resultaat bij onze bedrijfsvloerbedekking. We zijn tevreden over de snelle afhandeling en de kwaliteit. Een kritisch puntje: wanneer men het afgesproken tijdstip niet redt is het (als zakelijke klant) fijn om dat op tijd te weten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen van vloerbedekking
Op 2020-01-29 13:47:58 door Rob

7

Goede, vriendelijke ervaring.

Tapijten zijn goed gereinigd. Wij zijn tevreden met het resultaat. Ook met de contacten met de medewerkers. De kosten zijn behoorlijk, maar dat wisten we toen we de opdracht gaven.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 tapijten gereiningd.
Op 2020-01-28 15:19:55 door Trudy

7

Vloerkleed is weer heel fris

Goede ervaring, op mijn vraag hoe de behandeling zou gaan, kreeg ik een duidelijke uitleg. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed en badmat gereinigd.
Op 2020-01-27 21:14:33 door Riet

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by