Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.9
Totaal aantal beoordelingen: 110
Beveelt ons aan: 95%

9

Resultaat is beter dan verwacht.

Met grote zorg en kennis hebben de jongens de oneffenheden in de marmeren vloer uitgevlakt en daarna mooi op glans afgewerkt. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Marmeren vloer uitgevlakt en gepolijst.
Op 2021-10-14 21:30:30 door Dhr. Wim

9

Hele goede service.

Ze houden zich aan de belofte, wanneer kunnen we komen om iets op te halen en/of wanneer kunnen we het weer thuis afleveren. Goed contact met de klantenservice.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt reiniging
Op 2021-10-07 18:18:03 door Agnes

8

Top

Mijn bank ziet er weer als nieuw uit. Helemaal blij mee.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen bank
Op 2021-09-21 08:24:34 door Jeanny

9

Mister kool is perfect! Prachtig kleed terug gekregen

Snel offerte gekregen, tegen een redelijke prijs worden de kleden gereinigd en het resultaat is perfect. Wij komen graag weer terug

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Ziegler kleed reinigen
Op 2021-09-20 12:11:51 door Roel

10

zeer goede uitvoering en bijzonder net personeel. Resultaat was boven verwachting

Super goed resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tegelvloer reinigen
Op 2021-09-14 11:21:25 door Frans

10

Super service en kwaliteit

Aan ons verzoek om spoedig een vlek te verwijderen werd snel voldaan. Vakwerk en goede service, zelfs op vrijdagavond.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen bank
Op 2021-08-31 14:33:01 door Tom

9

Prima geregeld

Vriendelijk personeel en ze doen wat ze beloven

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaak stoelen
Op 2021-08-21 00:43:19 door Herman Feddema

8

Goed

Eerlijk mooi op afspraak werken netjes zeer tevreden

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Trap schoongemaakt
Op 2021-08-10 11:13:57 door Peter Cornelissen

10

Eerlijk advies.

Wilden onze bank laten reinigen maar het advies is dit niet te doen daar anders de structuur en kleur sterk gingen vervagen. Dit vonden wij een eerlijk advies en bespaart ons een aardig bedrag. Daarbuiten is de heer Frenken een vriendelijke en joviale man waar wij het gelijk goed mee konden vinden. Peter, bedankt voor je advies en als we iets hebben bellen we zeker jou.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Geen
Op 2021-08-06 10:19:28 door Anna

9

Zeer talentvolle specialisten aan het werk !!

Professionele inschatting van het probleem. Goede toelichting op de oplossingsrichting, met voorbeeldstuk. Snelle reactie voor het behandelen van de vloer. Snelle reactie voor de afhandeling van het papierwerk. Prachtig resultaat.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Natuurstenen vloer geïmpregneerd
Op 2021-07-30 15:10:10 door Gerard Meijer

10

Super!!

Heel blij met onze schone vloer Veel ergernis gehad van de vele vlekken, Deze waren door het professionele schoonmaken verdwenen als sneeuw voor de zon!! Echt heel blij mee ik raad mister kool’s iedereen aan!! Gr. Fam Verseput

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen tegelvloer
Op 2021-07-27 11:01:01 door Fam verseput

9

Zeer goed en volgens afspraak

De eerste afspraak en de uitvoering van de offerte zijn snel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. De mensen van Mister Kool's zijn vriendelijk en efficient qua werk. Als extra ook gedeeltelijk voegen bijgewerkt welke beschadigd waren !! Als verbeterpunt zou eventueel de offerte kunnen zijn mbt manuren etc maar ik begrijp dat het moeilijk is deze precies in te schatten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer + plinten reinigen en in coating setten
Op 2021-07-26 11:56:34 door Gerard

10

Weer verliefd op mijn vloer

De offerte ging vooral om de douche cel met getrommeld marmer. Daarbij zouden ze de gang vloer met Portugese tegels doen. De gang vloer is weer zo mooi geworden dat ik opnieuw verliefd erop ben. Bij de douche waren ze zo eerlijk om te zeggen dat het resultaat minder dan 70% zou zijn omdat 15 jaar intensief gebruik teveel vuil heeft achtergelaten. Eerlijkheid waardeer ik enorm, vandaar de 5 sterren. Ik kan mister kool door mijn ervaring echt aanraden. Groet, Rosalie.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen vloer gang en douchecel
Op 2021-07-22 09:10:12 door Rosalie

10

Topservice; snel, vriendelijk en goed resultaat

Het tapijt is schoner geworden dan ik gehoopt en verwacht had. Heel blij mee, net als met de snelle service en vriendelijke medewerkers!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijtreiniging
Op 2021-07-13 09:57:05 door Anne

7

Goed

Alleen was er bij de offerte opmaken niet verteld dat het een getrommelde vloer was

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen en behandeling van natuursteen vloer
Op 2021-07-10 17:26:16 door mevrouw. M Lievens

9

Ben erg prettig geholpen

Alles is prima verlopen

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking schoongemaakt
Op 2021-07-01 01:15:14 door Gerda

10

helemaal TOP!!

Na jarenlange ergernis over onze leistenen vloer hadden we de hoop al opgegeven hier ooit nog blij mee te worden. Totdat deze behandeld was door Mister KOOL's. Geweldig!! Eindelijk na 20 jaar blij met onze vloer. Bedankt!!! Helemaal geweldig

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen en impregneren leistenen vloer
Op 2021-06-30 12:30:07 door Door

10

We zijn ZO tevreden dat we dit bedrijf zondermeer bij ieder kunnen aanbevelen

Er waren eerst wat misverstanden , maar het ging hier dan ook om een open-korrel grindvloer die voor het eerst in ruim 30 jaar een "dieptre-reiniging" zou ondergaan. Er was een na-reiniging nodig die deze keer erg zorgvuldig werd uitgevoerd met als resultaat een zo goed als nieuwe vloer .Al na één dag vrijwel GEEN GEUR meer . Het team dat bij ons werkte was beleefd en voorkomend en leverde werk af als of het voor henzelf was. We zullen echt geen 30 jaar meer wachten om het weer te laten doen .

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? totale reiniging van een grof-korrelige grindvloer ( o.a. vlekken verwijderen en diep-reiniging)
Op 2021-06-29 23:43:56 door Michael en Marie-Louise

10

prima

nette heren die het schoon maken van de vloer goed en netjes hebben uitgevoerd en alles schoon hebben achtergelaten.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer gereinigd.
Op 2021-06-28 20:57:53 door dhr. en mevr. Lankhuijzen.

9

We zijn zeer tevreden met de service en met het eindresultaat

zeer tevreden met het resultaat

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schuren en lakken vloer
Op 2021-06-21 11:49:58 door Judith

8

Tevreden.

Wat afgesproken is wordt keurig en prima klantvriendelijk afgewerkt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en impregneren vloer.
Op 2021-06-19 07:27:06 door Rina

10

Betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Betrouwbaar en soepel in het maken van afspraken. Kwalitatief goed werk met resultaat boven verwachting. Prettig personeel om in huis te hebben.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Marmoleum vloer opknappen
Op 2021-06-10 10:56:17 door Dorus

10

super

Super klantvriendelijke, meedenkend, flexibel kortom top

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer gereinigd
Op 2021-06-03 17:59:52 door Karima

10

Prima!

Prima

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Granito vloer wordt gereinigd
Op 2021-06-02 13:22:31 door Wiep

9

Tevreden.

Zeer goede ervaring . Goede planning en goede planner

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloeronderhoud
Op 2021-05-29 20:35:19 door Myriam

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by