Headerafbeelding
ervaringen
met Mister KOOl’s

Reviews voor Mister KOOL's

Gemiddelde score: 8.7
Totaal aantal beoordelingen: 71
Beveelt ons aan: 97%

10

Prima bedrijf, weet wat ze doen

Wij hebben een gevlinderde vloer laten leggen door een paar prutsers, na 3 jaar hebben die geen oplossing kunnen bieden voor het zeer slechte werk. De vloer was poreus, gaf nog steeds cement en was niet schoon te krijgen. Peter heeft samen met Rene de vloeren in 2 dagen mooi glad en water afstotend gemaakt! Het heeft nog steeds de betonlook die we graag wilden behouden. Prima resultaat zodat we na 3 jaar eindelijk ons huis kunnen afmaken , stofvrij zijn en de vloer normaal kunnen schoonmaken ! Waarom wisten wij dit niet eerder..., maar beter laat dan nooit! Peter gaat later van dit jaar de natuursteen vloer in keuken en eetkamer ook onder handen nemen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Afschuren poreuze bovenlaag betonvloer en impregneren
Op 2021-02-24 21:46:43 door Rene

10

Belgisch hardstenen vloer weer als nieuw.

Vloer van 20 jaar oud is weer als nieuw. Professionele medewerkers die vakmanschap laten zien en zeer klantvriendelijk zijn. Echt top.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Hardstenen vloer gepolijst en geïmpregneerd. Badkamer tegels ontkalkt en gecoat. Beide vloeren weer als nieuw.
Op 2021-02-23 23:09:41 door Wilma

9

Ik ben zeer tevreden

Goed advies gekregen. afzelia parketvloer is gereinigd en geolied en ziet er weer mooi uit. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Parketvloer gereinigd en geolied.
Op 2021-02-22 13:22:24 door Mieke

9

heeel tevreden

goede snelle service en goed resultaat. en een tevreden klant. dank je wel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tapijt gereinigd
Op 2021-02-08 16:41:59 door Mien van gerven

10

Super werk geleverd, professioneel en deskundig

Mr. Kools heeft onze marmer vloer in de woonkamer, hal en keuken terug gebracht tot een volledig nieuwe vloer en fantastische spiegelende werking. Na het oriënterende gesprek met Peter hebben we voor Mr. Kools gekozen omdat hij ons een vertrouwd gevoel heeft gegeven en ons duidelijk alle stappen die er nodig zijn om onze vloer weer tot een nieuwe vloer te maken perfect heeft uitgelegd. Rene en zijn team hebben in 6 dagen tijd een fantastisch werk geleverd. De vloer lacht ons glimmend tegemoet. We kunnen Mr. Kools van harte aanbevelen en zijn zeer zeker een goede referentie.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Behandelen marmer vloer
Op 2021-02-02 13:52:16 door Willy

7

Afspraak, werk en contact prettig

Goed werk

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloerbedekking bovenverdieping en trap reinigen
Op 2021-01-26 08:32:16 door Piet en Jeannette

10

Prachtige schone vloer teruggekregen van Mr Kools

Medewerkers waren keurig op tijd, hulpvaardig en informatief. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank voor een keurige job.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 100 m2 tegelvloer gereinigd.
Op 2021-01-14 10:14:12 door Ben

1

Prutswerk

Wij hebben twee Geolux stoelen ter reiniging aangeboden. Dit is volledig misgegaan. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dan verwacht je wel dat het netjes wordt opgelost. Peter gaf aan dat hij het zou opgeven bij zijn verzekering, Nu, twee maanden later hebben we nog steeds niks gehoord. Op telefoontjes en mailtjes worden niet gereageerd. Wij vinden dit zeer stuitend en dit toont van weinig medeleven met je als klant. We hebben dus een slechte ervaring en zullen hier nooit meer terugkomen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Twee stoelen gereinigd maar uiteindelijk verprutst
Op 2021-01-13 20:00:13 door Jack

10

Super schoon als nieuw

Michel medewerker heeft zeer secuur het tapijt in appartement van schoonouders gereinigd. Looppaden zelfs 2x meegenomen. Cleanen borstelen en droogzuigen, en plekjes nog pleksgewijs na behandeld Schoonouders waren helemaal happy met deze voorjaarsschoonmaak. Echte aanraden. Gr John

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reinigen appartement
Op 2021-01-13 09:25:20 door John

10

Enorm tevreden

Rubbervloer laten opknappen door Mister Kool’s. De vloer is weer als nieuw. Komen afspraken na, denken mee en zijn vriendelijk. Super tevreden.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Rubbervloer behandelen
Op 2021-01-11 16:57:46 door Jeannette

9

Geweldig , komt na wat hij zegt te doen

Na levering van een schoon tapijt, vergeten de flacon vlekkenreiniger af te geven. Na 2 dagen werd deze per post alsnog bezorgt. Toen weer een mailtje verstuurt voor de perfecte nazorg , Mister Kool kon dit wel waarderen, want dan wist hij ook zeker dat alle diensten correct waren uitgevoerd.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 tapijten gereinigd
Op 2020-10-21 10:29:29 door Tonny

8

Goed gedaan

Jullie hebben by myn moeder vorig jaar haar vloerbedekking gedaan. Zag er mooi uit. Maar helaas is het nou weer net als voorheen. Jammer.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking
Op 2020-10-05 22:56:21 door Mirjam

10

Helemaal top!

Mijn tegelvloer van natuursteen ziet er uit als nieuw! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Service en producten zijn uitstekend.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reiniging tegelvloer (natuursteen)
Op 2020-09-21 09:57:51 door Marcus

9

Zeer tevreden ;vakwerk

Vakwerk en een zeer goede service

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Drie wollen tapijten schoonmaken Waren zeer vuil
Op 2020-09-10 14:24:28 door Leo

7

prettig positief

de vloer ziet er mooi glanzend uit enkele opmerkingen. de kleur van de vloerreparaties is te licht. ik hoop dat dit zal bijkleuren anders zullen wij contact met u opnemen om de kleur aan te passen. op dit moment zijn de armleuningen nog niet helemaal droog. Het is nog te vroeg om te beoordelen of de vlekken helemaal verdwenen zijn Wij hebben dit gemeld aan uw medewerker. , hij adviseerde ons : als we niet helemaal tevreden zijn we contact met u moeten opnemen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? travertin vloer en banken gereinigd
Op 2020-09-03 15:56:17 door j

8

Tevreden

Nette medewerker, conform afspraak.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Bank gereinigd
Op 2020-08-28 07:59:05 door Martin

10

Echt de moeite waard!!!

Heb een nieuw huis gekocht met hardstenen vloer en eiken trap en verdiepingsvloeren. Eerst dacht ik nou ja zou het wat zijn maar na enkele filmpje dacht ik laat ik het maar proberen. De prijs was stevig maar voor een heel huis en 200m2 vloer is het logisch. Het resultaat is waanzinnig de vloeren lijken net nieuw of het net gelegd is. Vloeren zijn geschuurd geslepen geseald en alles kan er weer jaren tegenaan.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Hardstenen vloer en eiken vloer/trappen onderhoud
Op 2020-08-24 09:21:15 door Guy

8

Super goed geregeld

Goed geregeld.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen intrieur boot
Op 2020-08-13 19:53:16 door Frank

9

Top, kan mijn tafelkleed weer gebruiken!

Deskundig advies en snel geleverd

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlek uit kleed verwijderen
Op 2020-08-06 10:10:23 door Joyce Beekhuizen

8

Tapijt weer fris en schoon.

Het door ons aangeleverd tapijt was serieus vies, en is nu weer fris en schoon.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt uitgewassen en extra behandeld tegen urinegeur van ons huisdier.
Op 2020-08-03 16:42:26 door Dhr Geurts

10

Helemaal naar verwachting!

Grondig maar toch behoedzaam, betrouwbaar en naar tevredenheid afgehandeld.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Keuken en slaapkamer
Op 2020-08-03 14:28:13 door Trudy

10

Snelle afhandeling, het resultaat is als verwacht.

Een gebruikt vloerkleed wordt na reiniging nooit als nieuw, maar het is zéker opgeknapt. Ben blij dat ik het heb laten doen.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed is gereinigd.
Op 2020-08-03 11:56:10 door Astrid

9

zeer leuke mensen.

Alles netjes schoon gemaakt en af gedekt.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? bankstel gereinigt
Op 2020-07-28 11:44:42 door Wim Koppes

6

Mijn verwachting was waarschijnlijk te hoog gespannen.

Mijn bank vertoonde na behandeling meer slijtageplekken. De eerste zes treden van de trap van de begane grond naar de eerste verdieping ook. De rest van de trap en de tweede trap zijn er zeker van opgeknapt. Evenals de stoel.

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schoonmaak van bank, stoel en twee trappen
Op 2020-07-28 09:30:05 door Tineke

8

Super geholpen en onze vloer weer als nieuw!

Korte lijnen, binnen 2 weken een offerte en de afspraak gepland om de vloer aan te pakken. Wij zijn er erg blij mee!

Aanbeveling? Ja
Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer behandeld
Op 2020-07-02 18:53:35 door Elise

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by