Brand- en waterschade

Ben je slachtoffer geworden van een brandschade of waterschade? Geen probleem! Mister KOOL’s helpt meteen! In samenwerking met tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen zoeken wij de beste oplossing voor jou of jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw huis, bedrijfspand, vloer of meubelen weer gereinigd en fris zijn na een dergelijke schade.

Bij de reiniging staan jouw wensen en gemak natuurlijk centraal. Mister KOOL's reinigt brandschade en waterschade voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Lees hieronder meer over de aanpak van een dergelijke schade door Mister KOOL's.

Brandschade herstel

Bij normale roetschade verwijderen we de niet-verbrande en vette roetdelen. Dit voorkomt verdere beschadigingen en vervuiling. Hiervoor gebruiken wij een speciaal reinigingsmiddel dat roetdelen oplost en kristalliseert. Als deze gekristalliseerde roetdelen zijn gedroogd, halen we deze met een borstelzuiger weg en ontgeuren we de meubelstukken of tapijten. Bij extreme brandschades zoeken wij natuurlijk naar een andere passende oplossing.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Waterschade herstel

Heb je waterschade op de vloerbedekking of in meubels? Het is belangrijk dat we de vloer of het meubelstuk zo snel mogelijk droog maken. Hiervoor gebruiken wij speciale waterzuigers. Als het grootste deel van het water weggezogen is, brengen we desinfectans aan. Deze vloeistof zorgt voor het stoppen van het rottings- en schimmelproces. Met condens drogers en blazers wordt het restvocht verwijderd. Tot slot volgt, na een aantal dagen, een specialistische reiniging die zorgt voor een frisse uitstraling. Daarna zijn jouw vloer en de meubels weer klaar voor gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie »