Headerafbeelding
Brand en waterschade
bij Mister KOOL’s

Brand- en Waterschade vloer bij Mister Kool's

Heb je een brand of lekkage gehad en je vloer heeft daardoor brand- of waterschade opgelopen? Geen probleem! Mister Kool’s helpt direct. Samen met de tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen zoeken wij de beste oplossing voor jou en jouw bedrijf. We zorgen er dan voor dat je huis, bedrijfspand, vloer of meubelen weer gereinigd en fris zijn na een dergelijke schade.

Jouw gemak en wensen staan centraal

Bij de reiniging van jouw meubelen of vloer, staan jouw wensen en gemak centraal. Mister Kool’s reinigt brandschade en waterschade voor zowel particulieren als ondernemers. Wil je meer weten over de aanpak bij brandschade of waterschade aan je vloeren of meubels? Lees er dan hier onder meer over.

Brandschade herstel van vloeren en meubels

Wanneer er een brand is geweest kunnen wij je ondersteunen bij het reinigen van meubels en vloeren met roetschade. Bij normale roetschade verwijderen we de niet-verbrande en vette roetdelen. Dit doen we door een speciaal reinigingsmiddel in te zetten die roetdelen oplost en kristalliseert. Als deze gekristalliseerde roetdelen zijn gedroogd halen we deze weg met een borstelzuiger, waarna we de meubels of tapijten ontgeuren. Dit voorkomt verdere beschadiging en vervuiling. Als het een extremere brandschade betreft, zoeken we natuurlijk naar een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Vloeren reinigen

Waterschade herstel van vloeren en meubels

Bij waterschade aan vloeren of meubels is het belangrijk om het zo snel mogelijk droog te maken. Om dit te doen, heeft Mister Kool’s speciale waterzuigers. Wanneer het grootste deel van het water is weggezogen, brengen we desinfectans aan. Deze vloeistof zorgt er voor dat rottings- en schimmelprocessen gestopt worden. Met condens drogers en blazers wordt het restvocht verwijderd. Na een aantal dagen volgt er nog een specialistische reiniging die zorgt voor een frisse uitstraling.

Snelle hulp nodig?

Neem snel contact op met Mister Kool’s op als je met brand- of waterschade zit. Wij komen dan snel in actie om alles weer op orde te krijgen!

contact opnemen

Daarom kies je voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2021 - Mister Kool's
Created by