Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Betonvloer laten reinigen bij Mister KOOL’s

De betonvloer is algemeen bekend in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en bedrijfspanden. In de laatste jaren is de betonvloer ook in woningen meer in trek geraakt. De zogenoemde woonbetonvloer is natuurlijk onderhevig aan andere vervuiling en beschadigingen dan in de bedrijfstak. Wanneer de betonvloer beschadigd of vervuild is in jouw woning, garage of bedrijfspand, dan kan Mister KOOL’s jou helpen!

Hoe werkt het reinigen van een betonvloer?

Een betonvloer reinigen doet Mister KOOL’S op professionele wijze. De gehele vloer wordt hierin meegenomen. Allereerst wordt de betonvloer gereinigd via chemie en een speciale schrobmachine, waarbij de randen met een kantenschrobber worden schoongemaakt. Eventuele tape, kauwgum en hardnekkige vervuiling verwijderen we met de hand.

Oplevering na reiniging

Wanneer de betonvloer behandeld is nemen we de waterzuiger erbij. Deze zuigt het vuil en vocht weg welke vrij is gekomen bij het reinigen van de betonvloer. Als het nog nodig is, neutraliseren we de vloer nog een keer met water. Ook kun je er nog voor kiezen om een beschermlaag aan te laten brengen op jouw betonvloer.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Betonvloer coating opties

Wanneer je een betonvloer laat reinigen, dan is een coating sterk aan te raden. Deze dicht de poriën van de vloer en houd daarmee de uitstraling langer intact. Hierbij zijn een aantal praktische en mooie aanpassingen mogelijk:

Betonvloer Kleuren

Mister KOOL’s laat jouw vloer herleven door het een andere kleur te geven dan de huidige tint: een complete make-over van jouw vloer. Hiermee krijgt jouw optisch oude afgeschreven vloer in één keer een nieuw uiterlijk in een zeer kort tijdsbestek (1 tot 2 dagen). Het is duurzaam, je geeft de vloer een tweede leven en dit is natuurlijk ook zeer kostenbesparend. Geen sloopkosten, geen dagen durende opbouwsystemen maar een snel hergebruik en een compleet nieuwe look. Natuurlijk kunnen we ook de kleur en uitstraling van een goede vloer veranderen. Zelfs het maken van kunstvloeren is mogelijk met dit systeem. Let op: een strakke en gladde ondervloer is een vereiste.

Betonvloer Antislipcoating

Met een twee componenten polymeer zorgen we ervoor dat de vloer weer geheel antislip en beschermd is. Met de antislip-laag verklein je de kans op uitglijden of vallen.

Betonvloer Anticolor coating

Deze speciale polymeer geeft een zeer hoge bescherming tegen kleurende chemicaliën zoals haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen enzovoorts. Daarnaast stopt de polymeer weekmakers (uit rubber) zodat er geen migratie plaatsvind. De betonvloer is dus maximaal beschermd tegen rubbersporen van bijvoorbeeld schoenen of autobanden.

contact opnemen

Betonvloer laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om een betonvloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en vloerinspectie. Tijdens de inspectie bekijken en bespreken we hoe we jouw betonvloer schoonmaken. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by