Betonvloer reinigen

Betonvloeren liggen vaak in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en bedrijfspanden. Maar ook in woningen zijn woonbetonvloeren in trek. Is de betonvloer in jouw woning, garage of bedrijfspand beschadigd of sterk vervuild door dagelijks gebruik? Mister KOOL’s krijgt het zonder moeite schoon!

Hoe werkt het reinigen van een betonvloer?

We reinigen het beton via chemie en een speciale schrobmachine waarbij we de randen met een kantenschrobber schoonmaken. Eventuele tape, kauwgom en hardnekkige vervuiling verwijderen wij met de hand. Vervolgens halen we vuil en vocht weg met een waterzuiger waarna we, indien nodig, de vloer nog een keer naspoelen met water zodat deze geneutraliseerd is.

Je kunt ervoor kiezen om de vloer gereinigd en onbeschermd te laten liggen. Voor langdurig en optimaal behoud van de betonvloer adviseren we om ook een transparante twee componenten coating aan te laten brengen die maximale bescherming biedt aan de vloer.

Meerdere opties

Bij betonvloeren is een aantal praktische en mooie aanpassingen mogelijk:

Kleuren

Mister KOOL’s laat jouw vloer herleven door het een andere kleur te geven dan de huidige tint: een complete make-over van jouw vloer. Hiermee krijgt jouw optisch oude afgeschreven vloer in één keer een nieuw uiterlijk in een zeer kort tijdsbestek (1 tot 2 dagen). Het is duurzaam, je geeft de vloer een tweede leven en dit is natuurlijk ook zeer kostenbesparend. Geen sloopkosten, geen dagen durende opbouwsystemen maar een snel hergebruik en een compleet nieuwe look.

Natuurlijk kunnen we ook de kleur en uitstraling van een goede vloer veranderen. Zelfs het maken van
kunstvloeren is mogelijk met dit systeem.

Let op: een strakke en gladde ondervloer is een vereiste.

Antislip

Met een twee componenten polymeer zorgen we ervoor dat de vloer weer geheel antislip en beschermd is. Met de antislip-laag verklein je de kans op uitglijden of vallen.

Anticolor

Deze speciale polymeer geeft een zeer hoge bescherming tegen kleurende chemicaliën zoals haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen enzovoorts. Daarnaast stopt de polymeer weekmakers (uit rubber) zodat er geen migratie plaatsvindt. De betonvloer is dus maximaal beschermd tegen rubbersporen van bijvoorbeeld schoenen of autobanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie