logo
Header image

Bank laten reinigen of Stoel laten reinigen door Mister KOOL's?

Jouw bankstel laten reinigen door professionals met jarenlange ervaring? Wij gebruiken professionele tools die optimaal resultaat behalen zodat jouw meubel weer zo goed als nieuw is.

  

Direct Offerte Aanvragen

Meubels Reinigen - Hoe doen we dat?

In een huishouden waar geleefd wordt zal stof en vuil zich ophopen binnen de meubelstukken van jouw huis. Daar valt niet aan te ontkomen en dat is natuurlijk ook helemaal niet erg! Echter is het daarom wel goed om zo nu en dan jouw meubels gronding te laten reinigen. Dit voorkomt nare geurtjes en ook vieze vlekken.

Bij Mister Kools zijn we gespecialiseerd in de volgende zaken:

  • Bank reinigen
  • Stoelen reinigen
  • Fauteuils reinigen


Jouw stoel, fauteuil of bank laten reinigen door een professioneel bedrijf die gebruik maakt van de tools die hier voor gemaakt zijn kan jou veel tijd en ellende besparen. Het reinigen van meubels kan natuurlijk zelf gedaan worden, maar dit is een erg lang en precies proces. Dit uitbesteden kan jou veel tijd besparen en bovenal kan er gebruik gemaakt worden van onze machines die extra grondig reinigen.

Meubels reinigen - Thuis & Op locatie

Wij komen uiteraard graag bij jou langs om jouw stoelen of banken te reinigen. Mocht dit voor jou echt niet uitkomen dan kun je ook heel eenvoudig jouw meubels bij ons op locatie laten reinigen. Hierbij kan je ook gebruik maken van onze haal & breng service, waarbij het meubelstuk komen halen bij jou thuis en daarna ook weer terug brengen! Wij passen ons hierbij graag aan naar jouw wensen! Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Direct Offerte Aanvragen

Daarom kies je voor Mister KOOL's

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van meubels

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw meubels er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Dit vertellen klanten over ons

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen om jouw bank of stoel te laten reinigen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en een foto van jouw bankstel, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jouw op met een zo concreet mogelijke offerte.

Heb je vragen? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 569 750. Ook kan je mailen naar bureau@misterkools.nl.

Mister Kools - Wie zijn wij?

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. We zijn geen schoonmaakbedrijf maar een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht!

© 2022 - Mister Kool's
Created by