Bank of stoel laten reinigen

Bank laten reinigen of stoel laten reinigen door Mister KOOL's?

Jouw bankstel laten reinigen door professionals met jarenlange ervaring? Wij gebruiken professionele tools die optimaal resultaat behalen zodat jouw meubel weer zo goed als nieuw is.

Direct offerte aanvragen

Meubels Reinigen - Hoe doen we dat?

In een huishouden waar geleefd wordt zal stof en vuil zich ophopen binnen de meubelstukken van jouw huis. Daar valt niet aan te ontkomen en dat is natuurlijk ook helemaal niet erg! Echter is het daarom wel goed om zo nu en dan jouw meubels gronding te laten reinigen. Dit voorkomt nare geurtjes en ook vieze vlekken.

Bij Mister Kools zijn we gespecialiseerd in de volgende zaken:

  • Bank reinigen
  • Stoelen reinigen
  • Fauteuils reinigen

Jouw stoel, fauteuil of bank laten reinigen door een professioneel bedrijf die gebruik maakt van de tools die hier voor gemaakt zijn kan jou veel tijd en ellende besparen. Het reinigen van meubels kan natuurlijk zelf gedaan worden, maar dit is een erg lang en precies proces. Dit uitbesteden kan jou veel tijd besparen en bovenal kan er gebruik gemaakt worden van onze machines die extra grondig reinigen.

Meubels reinigen - Thuis & Op locatie

Wij komen uiteraard graag bij jou langs om jouw stoelen of banken te reinigen. Mocht dit voor jou echt niet uitkomen dan kun je ook heel eenvoudig jouw meubels bij ons op locatie laten reinigen. Hierbij kan je ook gebruik maken van onze haal & breng service, waarbij het meubelstuk komen halen bij jou thuis en daarna ook weer terug brengen! Wij passen ons hierbij graag aan naar jouw wensen! Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Daarom kies je voor Mister KOOL's

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van karpetten

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloerkleed er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Dit vertellen klanten over ons

9

Zeer fijne samenwerking

Prettige samenwerking met een mooi eindresultaat. Professionele houding en meedenkend. Werkzaamheden zijn buiten de openingstijden uitgevoerd. Hierdoor konden wij onze dienstverlening gewoon blijven draaien zoals de klant van ons is gewend.

Juul
9

Weer mooi schoon

De lichte alcantara bank die we al enige jaren in gebruik hebben had plekken die donker waren geworden door het gebruik. Dit is keurig schoon gemaakt en de bank ziet er weer geweldig uit. Vriendelijke medewerker die dit netjes gedaan heeft.

Chris
10

Vloer ziet er weer uit als nieuw. Heel prettige medewerkers. Fijn contact

.

Arie
8

Mister Kools levert net en professioneel werk af.

Wij zijn tevreden!

Marieke
10

Prima samenwerking

Gemotiveerde medewerkers die, net als wij, gaan voor het beste resultaat.

Yvonne
4

Werk goed uitgevoerd echter daarna bij problemen niet meer bereikbaar

Vloer schoonmaken niets op aan te merken. Er is bescherming onder 2 relaxstoelen aangebracht zodat er geen krassen op de marmerenvloer kunnen ontstaan. Deze bescherming heeft losgelaten helaas. Vanaf maart 2021 zegt het bedrijf toe te komen kijken en het probleem op te lossen. Nog niemand geweest tot nu toe. Meerdere malen sorry gehoord. We zijn het vergeten. We hebben het druk. We hebben vakantie. We maken een afspraak etc.

LB
10

We zijn zeer tevreden!

Goede afspraken en keurig werk geleverd.

Emile
9

Professioneel gereinigd en goed service

-

Marian
10

Superblij met de schone meubels

De meubels zijn professioneel schoongemaakt. Het resultaat is boven verwachting. De medewerker deed z’n uiterste best en werkte secuur. We zouden het zo weer laten doen.

Elly
10

Heerlijk fris en mooi schoon.

Dit is de tweede keer dat wij ons karpet naar Mister Kool’s gebracht hebben en ook deze keer weer een tevreden resultaat. Duidelijke communicatie, heldere afspraken en een prima prijs.

Robert
9

Zeer tevreden over het reinigen van zeer vervuilde gezandstraalde marmeren vloer.

Deskundig advies gekregen over gezandstraalde marmeren vloer die gereinigd moest worden. Na het grondig reinigen van de zeer vervuilde vloer was het resultaat boven verwachting. We zijn zeer tevreden.

Marcella
9

Snel en goede service

Reiniging persisch tapijt. Offerte opgevraagd en binnen een paar uur hadden we het weggebracht en binnen een week weer retour. Tapijt is weer mooi schoon en ook de kosten vielen mee.

Antoinette
10

Een vloer die weer jaren meekan.

Professionele aanpak door een erg aardige en bekwame expert.

Jan
10

Perfect

Helemaal perfect.

Fien
9

Correct afgewerkt

De afspraken werden goed nagekomen. Netjes gewerkt. Goed overleg.

Martien
10

Vakkundig

Onze natuur stenen vloer was naar 18 jaar heel lelijk geworden. Nu is de vloer weer als nieuw. De medewerkers zijn vriendelijk, serieus en heel vakbekwaam. Ik ben weer blij met mijn vlier!

Anja
10

Uitstekend werk verricht

40 jaar oude leistenenvloer (100m2), gereinigd en geïmpregneerd. Met zeer mooi resultaat. Van te voren alles mooi afgeplakt. Geen schade aan plinten etc. Mister KOOL'S is een aanrader.

Bart
7

Redelijk tevreden

Sympathieke, harde werkers voor en ruim 5 uur durende afmattende klus (exclusief reistijd van 4 uur)! Polymeren in keukengedeelte zijn goed verwijderd, met uitzondering van een aantal randen. Overige vloergedeeltes (dus die zonder polymeerlaag) vertonen een vlekkerig resultaat (ook na een eerste dweilbeurt). Hiervoor graag een reinigingsadvies.

Alex
9

Prima

Heb mijn ervaring en beoordeling al naar jullie doorgestuurd, ben tot dusver uitermate tevreden.

Mariette
8

Prima afstemming omtrent opdracht, offerte en uitvoering

Klantvriendelijke, servicegerichte behandeling en tevreden over kwaliteit van de uitvoering.

Hans
8

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service. Tevreden met het resultaat.

M
10

Top!

Resultaat beter dan verwacht. Vriendelijke, klant gerichte en professionele medewerkers. Aanrader!

Huub
10

Content

Fijne ervaring , goed werk afgeleverd, hele fijne gemotiveerde medewerker van uw firma die de klus uiterst precies heeft uitgevoerd en heel beschaafd en vriendelijk overkwam , kort om weer een mooi hardsteen aanrechtblad en eiland

Anton
9

Geweldige service

Mijn tuinkussens van de loungeset zijn als nieuw terug gekomen. En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs.

Lily
9

Zeer tevreden, zowel offertebezoek als de uitvoering van de werkzaamheden.

*

Frans Bongers

Offerte aanvragen

In totaal maken wij via de mail drie winnaars bekend die gratis hun karpet / vloerkleed mogen laten reinigen. Daarnaast ontvangen de winnaars ook een gratis onderhoudspakket. 

Meld je aan via het formulier en houdt je email in de gaten.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Mister Kools - Wie zijn wij?

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. We zijn geen schoonmaakbedrijf maar een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht!